Chery, Yeşil Yaşam Etkinliği’nde 8. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon’u Ağırladı!

Chery, Yeşil Yaşam Etkinliği’nde 8. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon’u Ağırladı!

Teknolojik inovasyon yoluyla çevre dostu akıllı mobiliteyi destekleyen Chery, düzenlediği Yeşil Yaşam Etkinliği’nde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon’u ağırladı. Ban, etkinlik sırasında Chery TIGGO 9 PHEV’in gelişmiş sürüş becerilerini överken Chery’nin yeni enerji araçları alanındaki yenilikçi uygulamalarını da övdü. Ayrıca, çevre dostu geçişi daha ileriye taşımak ve düşük karbonlu bir geleceğe ulaşmak üzere küresel iş birliği çağrısında bulundu.

Geleceğin mobilite teknolojileri ve mobilite ekosistemi konularında öncü bir bakış açısı sunan Chery, binlerce katılımcının yer aldığı Yeşil Yaşam Etkinliği’nde çok özel bir konuk ağırladı. 8. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon, sürdürebilir kalkınma kavramının önemi vurgularken, aynı zamanda Chery’nin üstün verimliliğe sahip ürünlerini de deneyimleme fırsatı buldu.

Chery’nin üst düzey yöneticileriyle önemli buluşma!

Çevre dostu ve sürdürebilir gelecek temalarının vurgulandığı Yeşil Yaşam Etkinliği’nde TIGGO ailesinin amiral gemisi SUV modeli olan TIGGO 9 PHEV’i deneyimleyen Ban-Ki moon, Chery Group Yönetim Kurulu Başkanı Yin Tongyue başta olmak üzere birçok üst düzey Chery yöneticisiyle bir araya geldi. Chery’nin yeni enerji araçları alanındaki deneyiminden bahseden 8. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Yeşil Yaşam etkinliği gibi çevreciliği vurgulayan etkinliklerin halkın çevreyi koruma konusundaki duyarlılığını artırdığını belirterek, sadece Chery ürünlerini değil aynı zamanda markanın geleceğe yönelik vizyonunu da etkileyici bulduğunu açıklamış oldu.

Chery TIGGO 9 PHEV: Verimlilikte de amiral gemisi!

100 kilometrede 5,2 litre tüketimiyle dikkat çeken TIGGO 9 PHEV, 2.0 T yüksek performanslı motorla donatılıyor. 8 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen motor, üstün yakıt ekonomisi ile güç ve performans gereksinimini harmanlıyor. Hibrite özel gelişmiş motor teknolojisi, WLTC normuna göre 100 kilometrede sadece 5,2 litrelik karma yakıt tüketim değeriyle güç ve verimlilik arasında mükemmel bir denge yakalıyor. Chery TIGGO 9 PHEV’in süper hibrit DHT sistemi enerji verimliliğini bir üst seviyeye taşıyor. Sistemin 165 kW gücündeki 3DHT elektromotoru, aracın hızlanma performansını önemli ölçüde artırıyor. Dahası, WLTC normuna göre 1400 kilometrenin üzerine menzile ulaşarak kullanıcıların menzil kaygısını etkili bir şekilde ele alıyor ve çevre dostu uzun menzilli seyahatte yeni bir çağ başlatıyor. TIGGO 9 ailesinin içten yanmalı ve PHEV versiyonlarının 2024 yılının son çeyreğinden itibaren pazarlara sunulmasıyla birlikte TIGGO 9, lüks SUV pazarını teknoloji odaklı yeni bir çağa taşımaya hazırlanıyor.

Chery Türkiye hakkında

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 50 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, kalite açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 Pro Max, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla en üst segment otomobil olarak öne çıkıyor ve D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 Pro Max, konfor ve verimlilik açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik tasarımı ve artan kalitesiyle geniş kullanıcı kitlelerine hitap ediyor.

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2024 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 27 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 14 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.

www.cherytr.com

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?