Siz Bölücübaşı Öcalan’ı Yanınıza Alın Biz de Yüce Türk Milletini Alalım!

Siz Bölücübaşı Öcalan’ı Yanınıza Alın Biz de Yüce Türk Milletini Alalım!

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı, İl Başkanımız Cihat Gazi önderliğinde İmralı’ya gidilen yollardan biri olan Mudanya ‘dan, Mütareke Meydanı’ndan Türk Milletine seslendiği bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanı Cihat Gazi, Zafer Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın sözleri ile seslendi

İl Başkanı Cihat Gazi; ” Öncelikle bugün TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Ülkemiz tam anlamıyla bir cinnet ve buhran halindedir son günlerde ardı ardına yaşanan elim hadiseler Türk milletinin vicdanını ve benliğini derinden sarsmıştır. Kadınlarımız cinayete kurban gidiyor, gençlerimiz ise günaşırı bir yabancı tarafından katlediliyor.
Bugün de Erzurum’da 16 yaşında bir gencimiz bir grup Afgan tarafından sokak ortasında boğazından bıçaklandı.Türk toplumu zannediyorum ki tarihinde sadece işgal zamanlarında kendini bu kadar korunmasız hissetmiştir. Bu travma içerisinde toplumumuz Türk siyasetçilerine ve devlet adamlarına güvenerek devletimizin ve devlet hattımızın hayatta olduğuna inanarak bir nebze olsun rahatlama hissetmekteydi.

Ne yazıktır ki toplumumuz en güvendiği yerden yine bir yara almıştır. Başta Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli bölücü başı bebek katili Abdullah Öcalan’ın tecritinin kaldırılması halinde gazi meclise gelerek terörün bittiğinin duyurulması ve umut hakkı neticesinde ev hapsine çıkmasını dillendirmiş ardından Cumhuriyet Halk Partisi lideri en yükselttiğini söyleyerek Kürtlere vatan vaat ettiğini dile getirmiştir.

Vatan meseleleri kumar masası tabirleri ile konuşulmaz ayrıca siz kimin vatanını kime vaad ediyorsunuz ve siz Türk milletinin meclisine hangi hakla bölücü başını davet ediyorsunuz.

Bugün buraya Mudanya’ya İmralı Adası’na en yakın noktaya geldik. Geldik ki Türk milliyetçileri’nin o kansız teröristi bırakın Gazi mecliste konuşturmayı o adadan burnunu bile çıkartılmaya kalkınması halinde bu dünyayı başlarına yıkacağını bildirmek istedik.

Bu ülke için verilen binlerce şehidi, babasız anasız kalan binlerce yavruyu, evlatsız kalan binlerce ana babayı hesaba katmayı düşünmeden konuşanlar, bilmelidir ki Zafer Partisi ve kadroları var olduğu sürece emellerinize asla ulaşamayacaksınız. Ve buradan sesleniyorum

HODRİ MEYDAN !
Siz yanınıza bölücü örgütleri, siyasi uzantılarını, bölücü örgüt liderlerine alın: biz ise Türk milliyetçilerini, Atatürkçüleri, vatanseverleri kısaca Kahraman Türk milletini alacağız.

Gelin en yakın zamanda erken seçim kararı alın siz mi büyüksünüz yoksa kefen biçtiğiniz Türk milleti mi görelim. Türkiye’nin içerisine soktuğunuz tek çıkışı budur. Türk milleti ihanette yarışanları elbette Türk siyasi tarihi çöplüğüne gönderme gücüne sahiptir.

Buradan tüm Türk milliyetçilerine, Atatürkçülere vatanseverlere sesleniyorum gelin mücadelemize destek verin. Kıymetli abilerim, ablalarım, kardeşlerim gelin hep birlikte vatanımızı müdafaa edelim. Gazi Mustafa Kemal’in Gençliğe Hitabe’sinde ki o gün bu gündür.
Varlığım Türk varlığına armağan olsun . Ne mutlu Türküm diyene.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?