Chery, LEPAS Ürün Ailesiyle Genç ve Dinamik Kullanıcıların Radarına Giriyor!

Chery, LEPAS Ürün Ailesiyle Genç ve Dinamik Kullanıcıların Radarına Giriyor!

Chery, Küresel Kullanıcı Şampiyonlarını Ödüllendirdi!

Chery, Başarılı Genç Nesilleri Hedefleyen LEPAS Ürün Gamını Tanıttı!

Chery, LEPAS Ürün Ailesiyle Genç ve Dinamik Kullanıcıların Radarına Giriyor!

Çin’in otomotiv alanındaki öncü markalarından Chery, Çin’in Wuhu kentinde düzenlediği 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde, Chery Küresel Kullanıcı Şampiyonu Gecesi ile birlikte görkemli bir etkinliğe imza attı. 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi, markanın değerlerini ve büyüme yolculuğunu yansıtırken başarılı küresel fikir önderlerinin hikayeleri zirveye eşlik etti. Chery, zirvede genç kullanıcılara hitap etmek adına pazar stratejisinde önemli bir adım olan yeni ürün gamı LEPAS serisini tanıttı. Ürün gamına ait ilk ürünün ise önümüzdeki yılın sonuna kadar pazara sunulması planlanıyor ve ek modeller geliştiriliyor.

Çin’in Wuhu şehrinde düzenlenen 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi, aynı zamanda Küresel Kullanıcı Şampiyonu Gecesi’ne de ev sahipliği yaptı. Etkinliği, Chery International Başkanı Zhang Guibing, Chery International Genel Müdür Yardımcısı Zhang Shengshan, Chery International Başkan Yardımcısı Chen Chunqing, Chery International Başkan Yardımcısı Cao Bin, Exeed Marka CEO’su ve Chery International Başkan Yardımcısı Qin Chao, Omoda&JAECOO Marka CEO’su ve Chery International Başkan Yardımcısı Xu Qingsong ve Chery Marka CEO’su ve Chery International Başkan Yardımcısı Zhu Shaodong gibi önemli isimler onurlandırdı. Katılımcılar, Chery’nin stratejik vizyonuna, heyecan verici fikir önderi seçimlerinin finallerine ve mobilitenin geleceğine dair büyüleyici bir bakış ortaya koyan LEPAS ürün serisinin küresel tanıtımına tanık oldu.

Küresel kullanıcılar ve fikir önderleri bir araya geldi

Chery, Wuhu’da gerçekleştirdiği “Şampiyon Gecesi” için titiz bir süreçle seçilen dünyanın dört bir yanındaki seçkin fikir önderi tüketicileri bir araya getirdi. Etkinlikte dört seçkin fikir önderi tüketici grubu, yaratıcı içerikleri ve tutkulu anlatımlarıyla benzersiz yeteneklerini sergileyerek Chery’e olan derin sevgilerini yansıttı. Ayrıca etkinlikte Argos robot köpeğin tanıtımı, teknoloji ve tasarımı bir araya getirerek yenilikçi bir yaklaşım ortaya koydu. Kıyasıya rekabetin ardından Trend Belirleyici Ödülü, İtibar Ödülü, Popüler Yıldız Ödülü, Topluluk Lideri Ödülü ve merakla beklenen Küresel Şampiyon Ödülü gibi ödüller açıklandı. Güney Afrika’dan katılan moda ve trend belirleyicisi Sphokuhle N’nin, üstün performansı ile küresel fikir önderleri için en üst ödül seviyesi olan TIGGO 9, Küresel Şampiyon Ödülü’ne layık görüldü. Bu etkinlik, uluslararası kullanıcıların kendilerini tanıtmaları, etkileşim kurmaları ve fikir önderlerinin gerçek hikayeleri ve sesleri aracılığıyla Chery’nin temel değerlerini yansıtmaları için premium bir platform sağladı.

Chery MCN Planı’nı başlattı

Chery, 2024 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde, kullanıcı odaklı kapsamlı ekosisteminin bir sonraki aşamasını ana hatlarıyla açıklayan “Geleceğimize Adım At” vizyonunu açıkladı. Açılış konuşmasında konuşan Chery CEO’su ve Chery International Başkan Yardımcısı Zhu Shaodong, “Otomotiv endüstrisinin ekosistemi önemli bir değişim yaşıyor. Kullanıcı odaklı konsept genişliyor ve otomobillerin ötesinde her şeyi kapsayan bir mobilite deneyimi yaratıyoruz” dedi. Zirvede ayrıca Chery’nin “Çevre dostu, Teknoloji, Aile ve Arkadaşlık” marka değerleri vurgulanırken, dünyanın dört bir yanından katılan başarılı fikir önderlerinin hikayeleri paylaşıldı. Etkinlikte, marka tanıtımı, topluluk yönetimi ve kullanıcı etkinliklerinin organizasyonu konusunda yaklaşık 12.000 fikir önderinin sağladığı muazzam katkılar vurgulandı. Chery ayrıca milyonlarca takipçiyle küresel bir influencer ağı oluşturmak için fikir önderleriyle iş birliğini derinleştirme planlarını da açıkladı.

Chery ve küresel fikir önderleri, etkinlikte çeşitlendirilmiş ve yenilikçi iş birliği modellerini keşfetmek üzere Chery MCN Planı’nı resmen başlattı. Chery MCN Planı, dünya genelinde 12.000’in üzerindeki fikir önderine finansal destek ve kapsamlı kaynaklar sağlayarak, ticarileşmenin önünü açıyor. Bu da fikir önderlerinin yakın marka ortakları olarak sahip olduğu olağanüstü değeri gözler önüne seriyor.

Chery LEPAS ürün gamı genç ve dinamik otomobil tüketicilerine hitap edecek!

Chery, 2024 Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde tamamen yeni ürün gamı LEPAS’ı tanıttı. Söz konusu stratejik ürün grubu, aile odaklı yeni nesil premium otomobil tüketicilerine hitap etmek üzere tasarlandı ve Chery Grubu’nun güçlü küresel temellerini tam anlamıyla yansıtmasıyla öne çıktı. Ürün gamına ait ilk ürünün ise önümüzdeki yılın sonuna kadar pazara sunulması planlanıyor ve ek modeller geliştiriliyor. Chery Grubu’nun elektrikliye geçiş ve küresel akıllı çözümlere olan bağlılığına sadık kalan LEPAS serisi, uluslararası tüketicilere yönelik bir dizi aile dostu SUV sunan gelişmiş bir elektrikliye geçiş platformundan yararlanıyor. Geleneksel içten yanmalı motor, şarj edilebilir hibrit ve tamamen elektrikli seçenekler de dahil olmak üzere birden fazla enerji türünü destekleyen QPower mimarisine sahip.

Zirvede LEPAS ürün gamının konseptini de tanıtan Chery Marka CEO’su ve Chery International Başkan Yardımcısı Zhu Shaodong, “Genç tüketicilere doğru kayma, otomotiv pazarında baskın bir eğilim haline geldi. Bu bağlamda LEPAS, Chery International’ın pazar payını büyütmesi için önemli bir stratejik girişim. Bu girişim, markayı yukarıya taşıma sorumluluğunu üstleniyor ve Chery’nin hedeflenen pazar segmentlerine yönelik stratejisinde önemli bir yere sahip” dedi. Chery, tüketicilere ihtiyaçlarını karşılayan kaliteli ve çekici ürünler sunarak ürün gamını sistematik ve istikrarlı bir şekilde genişletmeyi planlıyor.

LEPAS Baş Tasarımcısı Ivan Dulanovic değerlendirmesinde “Doğa, her zaman tasarımcılarımız için ilham kaynağı oldu. ‘Doğal Enerji’ tasarım konseptini benimsedik ve bunu ürüne başarıyla uyguladık. Tasarımın ilk aşamalarında, koşan bir leopar görüntüsü aracın şekline ilham verdi. Leopar sadece gücü değil, aynı zamanda çevikliği ve esnekliği de bünyesinde barındırıyor” ifadelerini kullandı. Gelecekteki LEPAS serisi araçlar, güçlü bir duruş, şık bir ön cephe, zarif çizgiler ve güçlü bir şekil ile şık, dinamik ve premium bir tasarım diline sahip olacak. Işık ve gölgenin etkileşimi, güzellik, teknoloji ve performansı harmanlayarak estetik ve kaliteli bir his yaratacak ve “Doğal Enerji” tasarım estetiğinin yeni bir vizyonunu sergileyecek.

Chery Türkiye hakkında

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 50 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, kalite açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 Pro Max, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla en üst segment otomobil olarak öne çıkıyor ve D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 Pro Max, konfor ve verimlilik açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik tasarımı ve artan kalitesiyle geniş kullanıcı kitlelerine hitap ediyor.

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2024 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 27 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 14 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.

Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?