Türkiye KamuSen Bursa; “Eğitim Çınarlarının Her Zaman Yanındayız!”

Türkiye KamuSen Bursa; “Eğitim Çınarlarının Her Zaman Yanındayız!”

Türkiye KamuSen Bursa İl Temsilciliği, eğitim çınarlarından olan ERA Koleji ve English Time Dil Okulu ile promosyon sözleşmesini imzaladı. İl Temsilcisi İbrahim Bulut’un misafiri olan ERA Koleji Lise Müdürü Yahya Kumru, ERA Koleji Kurumsal İletişim Müdürü Tuba Kuzu ve English Time Dil Okulu Kurucu Müdürü Murat Soyer kurumlarının çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra ERA Koleji’nde eğitim görmek isteyen üye çocukları için yüzde 30’lara English Time Dil Okulu içinde kurlara göre yüzde 58′lere varan indirim sözleşmesi imzaladı.

İl Temsilcisi İbrahim Bulut; “Eğitim noktasında ilimiz diğer illere göre ortalamaya yakın bir çıtayı yaşıyor. Devlet okullarında eğitim gören öğrenciler ile özel öğretim kurumlarındaki öğrenciler aslında ortak kaygıyı içinde hissediyor. Mezun olunca atanamayan öğretmelerimiz gibi masamızda onlarca sorunun olduğu dosyalar var. Sendika olarak çözüm noktasında sadece elimizi taşın altına koymadık ateşten gömleği üstümüze giydik. Sorunları biliyoruz.” dedi.

ERA Koleji Lise Müdürü Yahya Kumru; “Sendikamızın bizleri misafir etmesinden dolayı müteşekkiriz. Aynı sorunları çözüm noktasında bizlerle aynı frekansta olan insanlarla çözmek için gayret sarf etmek bizler için önemli. Çağın teknolojik ve bilimsel gelişmelerini ön planda tutarak çağdaş bir eğitim anlayışı ile yola çıktık! Bursa’mızın eğitim anlayışında çıtayı yükselteceğiz.” dedi.

ERA Koleji Kurumsal İletişim Müdürü Tuba Kuzu; “Okullarımız, öğrencilerimize bir üst kademe eğitim için akademik ve sosyal yönlerden eksiksiz hazırlanabilecekleri ortamı sağlar. Öğrencilerimizin dünyayı sorgulayan, hak ve özgürlüklerinin bilincinde, sorumluluk sahibi, demokratik yaşamı benimsemiş ve etik değerleri özümseyen bir eğitim alması birinci önceliğimizdir. Akademik yeterlilik yanında meraklı, hayal gücü gelişmiş, sosyal ve duygusal dayanıklılığa sahip bireyler yetiştirmek hedeflerimiz arasındadır. ERA Koleji Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Programları’na bağlı kalarak 5’li Gelişim Sistemi’yle (zihinsel, fiziksel, psikolojik, sosyal, akademik gelişim) öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefler. Zihinsel, fiziksel, psikolojik, sosyal, akademik gelişimlerinin takibinin ve değerlendirmelerinin geri bildirimlerini velilerimize düzenli olarak yapar.

Gereken önlemleri zamanında almak ve daha iyiye gitmek amacıyla her öğrencimizin mizacına uygun bireysel planlamalar yapar. LGS ve YKS sürecinde branş öğretmenlerimiz akademik donanımlarıyla sınava hazırlık aşamasında öğrencilerimize destek olur. Deneyimli, öğrencilerini iyi tanıyan ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan uzman eğitim kadromuz, eğitim sürecinde danışman görevi üstlenirken sınav hazırlıktaki profesyonel eğitim koçluğu ile de öğrencilerimizin yanındadır. Öğrencilerimiz ERA Koleji dışında bir desteğe ihtiyaç duymadan sınava hazırlanır. ERA Koleji olarak geleceği inşa edecek nesiller yetiştirmek en önemli felsefemizdir.” dedi.

English Time Dil Okulu Kurucu Müdürü Murat Soyer; “Tabi sadece iş amaçlı değil ayrıca eğitim ya da seyahat konusunda da İngilizce bir mecburiyettir. Dünyanın kabul ettiği ve ortak dil olarak gördüğü İngilizce, artık yeni yöntemler ve özel materyaller sayesinde daha kolay öğrenilebiliyor. Ancak bunu elde etmek uzman eğitmenler ve profesyonel ders planlaması üzerinden sağlanabilir. Nitekim amaca göre pek çok değişik İngilizce eğitimi bulunmaktadır. Kurumsal bir yapıyla uluslararası çapta eğitim veren Englishtime Bursa şehrindeki şubesi ile destek sağlıyor. Yurtdışında faaliyet gösteren ilk Türk sermayeli dil okulu olma özelliğine sahip bu kurs bünyesinde, en iyi İngilizce eğitimini alabilirsiniz. İngilizceyi kısa süre içerisinde öğrenebilirsiniz. Bursa ve çevresinde ikamet eden tüm bireyler için en iyi İngilizce eğitimi sağlanmaktadır. İş İngilizcesi ile beraber yurtdışı eğitimi ya da yapılacak seyahat konusunda en iyi İngilizce bilgisine sahip olabilirsiniz. Dil becerinizi geliştirmek ve hayat boyu güvenle kullanabilmek için, etkin çözümlerle eğitim sunulmaktadır. Yaşamınızı kolaylaştıracak en iyi İngilizce eğitim ve için hemen başvuru yapabilirsiniz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?