Chery Marka Felsefesi Maraton Ruhuyla Birleşti!

Chery Marka Felsefesi Maraton Ruhuyla Birleşti!

Chery Sporun ve Sporcunun Yanında!  

Chery TIGGO 8 Pro Max Runkara Uluslararası Yarı Maratonu’nda Dayanıklılığın Sembolü Oldu!

Çin’in otomotiv alanındaki öncü markalarından Chery, spor etkinliklerine tam desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Chery, 12-14 Ekim tarihleri arasında koşu meraklılarıyla bir araya gelerek spor ve alın teri için birlikte parkura çıktı. 12 Ekim’de başlayan Color Sky 5K Aile Koşusu ile Chery TIGGO 7 Pro Max, eğlence dolu bir spor etkinliği ve ortak heyecan için piste çıkarak ailelere katıldı. Chery ayrıca, destekçisi olduğu ve 13 Ekim’de start verilen Runkara Uluslararası Yarı Maratonu ile de hem ürün mükemmelliğini bir kez daha gözler önüne serdi hem de marka felsefesini maraton ruhuyla birleştirdi ve herkesi hayat yolculuğunda ilerlemeye davet etti.

Chery, satış ve satış sonrası hizmetleriyle olduğu kadar eğitimden spora kadar pek çok alanda gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Sonbaharın renklerine bürünen şehirde gerçekleştirilen etkinlik ve çalışmalara tam destek veren Chery, bu kapsamda Ankara’da düzenlenen heyecan verici koşu etkinliğinde de yerini aldı.

Koşu sporunun sınırlarını zorladı!

Chery, 12 -14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte koşu meraklılarına katılarak sporun heyecanını ve sınırları zorladı. 12 Ekim’de startı verilen Color Sky5K Aile Koşusu’nda Chery TIGGO 7 Pro Max, eğlenceli etkinlikte ailelere eşlik etti. Ferah, konforlu iç mekânı ve aile dostu özellikleriyle TIGGO 7 Pro Max, tüm aile etkinliklerinde yanlarında olmak üzere, her aile üyesine konfor ve neşe sağlamak için tasarlandı. Chery, etkinlikte çocuklara koşarken öğrenmeleri ve oynamaları için eğlenceli bir yol sunan renkli etkinlik kitapları da sağladı. Buna ek olarak Chery, içecek sunarak ailelerin enerjik kalmasını sağladı, parkurun ve beraberinde gelen başarı duygusunun tadını çıkarmalarına yardımcı oldu. 2. Runkara Uluslararası Yarı Maratonu ise planlandığı gibi 13 Ekim’de start aldı. Chery, Türkiye’nin en çok satan SUV markası olarak TIGGO 8 Pro Max ile etkinliğe katılarak yarışa farklı bir duruş kattı. Start ile birlikte koşucular, sınırlarını aşma ve hedeflerine ulaşma heyecanı ile harekete geçti. En az enerjiyle en iyi performansı elde etmek üzere dayanıklılık ve hız arasındaki dengeyi bulmanın tanımı olan maratonda TIGGO 8 Pro Max, bitiş çizgisine doğru ilerleyen koşucular gibi, güç ve azmin bir sembolü oldu. Sadece bir otomobil olmakla kalmadı, dayanıklılığın ve devam etme isteğinin bir sembolü oldu. Koşucular bireysel olarak en iyi olmak için çabalarken, TIGGO 8 Pro Max olağanüstü bir sürüş deneyimi sunarak yenilik yapmaya devam ediyor. Chery, bu etkinlik sayesinde ürünlerinin üstün kalitesini gözler önüne serdi ve marka felsefesini maraton ruhuyla ilişkilendirerek herkese hayatta ilerlemeye devam etmeleri için ilham verdi.

Marka değeri ve ruhunun güçlü bir yansıması!

Chery’nin Türkiye pazarındaki yolculuğu da kararlılık, sabır ve asla durmama taahhüdüyle yönlendirilen bir maratona benziyor. Türkiye’nin en çok satan markalarından biri olan Chery, üstün işlevselliği, performansı ve kaliteli ürünleri ile kısa sürede bilinirlik ve güven kazandı. Chery, satış sonrası hizmetler konusunda da maraton ruhunu da somutlaştırıyor. Özverisi ve esnekliği, Chery Türkiye’yi küresel satış sonrası sıralamasında en üst sıraya taşıdı ve müşteri hizmetlerine vermiş olduğu önemi gözler önüne serdi. İster periyodik bakım ister acil onarımlar için olsun, Chery kullanıcılarına hızlı, profesyonel ve özenli bir hizmet sunuyor. Chery ile ortaklaşa düzenlenen Runkara Uluslararası Yarı Maratonu sadece hız ve rekabetle ilgili değil, aynı zamanda markanın değerlerinin ve ruhunun güçlü bir yansıması. Bu etkinlik sadece bir dayanıklılık sınavı olmakla kalmıyor, aynı zamanda hayallerin peşinde koşmanın da bir yolu olarak öne çıkıyor. Chery ileri teknolojik, kaliteli araçlar sunmaya devam ederken, maraton koşucularına sınırlarını zorlamaları ve öne çıkmaları için bir platform sağladı. Runkara Uluslararası Yarış Maratonu heyecan verici anlara imza atarken, Chery bir maraton olarak gördüğü otomotiv dünyasındaki başarılarını artırmaya devam edecek.

Chery Türkiye hakkında

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 50 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, kalite açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 Pro Max, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla en üst segment otomobil olarak öne çıkıyor ve D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 Pro Max, konfor ve verimlilik açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik tasarımı ve artan kalitesiyle geniş kullanıcı kitlelerine hitap ediyor.

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2024 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 27 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 14 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.

Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?