SEVGİLİ ERKAN AYDIN, EVİMİN KÜÇÜK OĞLU HALKLARIN UMUDU EVLAT.

SEVGİLİ ERKAN AYDIN, EVİMİN KÜÇÜK OĞLU HALKLARIN UMUDU EVLAT.

Geçmiş dönem PM Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Yaptığı tüm çalışmaları çok değerli, çok kıymetli ve sol/sosyal demokratlara uyan örnek olacak çalışmalardır.
Başarısındaki en önemli etkense ortak akla hürmet etmesidir.
Gereksiz ve abartılı olarak aile efradını ve kendisine yakın isimleri öne çıkarmaması ve halklara eşit davranmasıyla başarısı başlıyor.
Ancak en önemli etkense dün yaptığı toplantıda geleceğimiz olan gençlerle birlikte düşünüp, onları dinlemesi, önemsemesi ve doğru değerlendirmesidir.
Sevgili Erkan Aydın’ın şu paragraftaki değerlendirmesi bile inanın herkese örnek olacak kadar değerlidir:
“Bizlere iktidarın kapısını açacak olan sorgulayan, araştıran gençlerimiz var. Evet, onlar gelecek kaygısını belki de bizim gençlik yıllarımızdan daha çok yaşıyor, ekonomik sorunlarla daha çok mücadele ediyor, sosyalleşme alanları bu kadar kısıtlanmışken pes etmiyorlar.”
“Sevgili Evlat Erkan Aydın, sen, aile fertlerin, çocukların hatta saygın ve duyarlı annenle dedikodulardan uzak, edepli terbiyeli ve tüm güzelliklerde arkanda duran örnek bir aile olmalarıda çok önemlidir.”
Henüz seçtiği kadrosunu ve çalışma arkadaşları konusunda bir şey diyemem, o konuyu da izliyorum ve şu ana kadar bir sorun ve dedikoduya sebep olmadıklarını görüyorum.
En Son Sözümse:
Sabah çok erken saatlerde beni arayıp, hatırımı sorup karşılıklı ülkedeki yaşatılan sorunlarla ilgili değerlendirmelerde bulunup ortak akla ve tecrübeden yaralanmaya gösterdiğin özendir.
Ayrıca yerel ve ulusal basına karşı Erkan Aydın’ın her zaman mesafeli ama saygılı davranarak onlara ve gerçekleri yazanlara değer verip çalışmalarını ve yapılanları doğru anlatılmasına dikkat etmesidir.
Bu nedenle en başta kendisini, Osmangazi Belediyesindeki tüm çalışanları, her türlü katkı yapanları ve de kıymet bilen edepli ve seviyeli davranan tüm aile bireylerini kutluyorum.
Başarıları hepimizin gururu olan Osmangazi’deki çalışmaların sadece Bursa’ya değil tüm ülkeye örnek olmasını temenni ediyorum
Ayakları düz bassın, gururumuz ve umudumuz olmaya devam etsinler
Sevgiyle saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile insanca, onurluca, özgürce, haksızlıklara ve hukuksuzluklara izin vermeden yaşayalım ve yaşatalım.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?