BURSA’NIN YENİ EĞİTİM VE KAMP SALONU GÜRSU’DA

BURSA’NIN YENİ EĞİTİM VE KAMP SALONU GÜRSU’DA

Bursa’nın ödüllü örnek projesi Ericek Adrenalin Park yeni toplantı ve kamp salonunu hizmete açtı. 300 metrekarelik alanda dizayn edilen yeni salon kentteki konaklamalı toplantı, kamp ve eğitimlerin ilk adresi olacak.

Bursa'nın yeni eğitim ve kamp salonu Gürsu'da açıldı

Gürsu‘nun Avrupa‘ya açılan kapısı Ericek Adrenalin Park, artık yeni kapalı salonu ile hizmette.

Gürsu Adrenalin Park, Avrupa Komisyonu tarafından organize edilen ve şehirlerin inovasyon, teknoloji ve sürdürülebilirlik yolu ile dönüşümünü amaçlayan Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi Yarışması’nda dereceye girdi.

ÖDÜLLÜ PROJENİN YENİ EĞİTİM SALONU HİZMETE AÇILDI

Bu önemli başarısından dolayı Dünya’nın En Büyük Turizm Zirvesi’nde gündeme gelen ve İspanya’nın Sevilla kentinde konuşulan Ericek Adrenalin Park, artık yeni eğitim salonu ile de hizmet verecek.

DOĞANIN İÇİNDE 300 METREKARELİK ÖZEL BİR EĞİTİM SALONU

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,’ın İspanya’nın Sevilla kentinde 95 ülkeden 9 bin davetlinin katılımı yaptığı konuşmada kırsal turizmi nasıl kalkındırdıklarını anlattığı zirvenin ana gündem maddesi olan Ericek Adrenalin Park’ın yeni tamamlanan konferans, kamp ve toplantı salonu 300 metrekarelik bir alana sahip. Özel kapalı salon, özellikle grup toplantılarına ve toplu eğitimlere ilk adres olmaya aday.

Ericek Adrenalin Park’ın aldığı ödülün öneminden bahseden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ” Bu özel projemiz artık tam teşekküllü bir kamp mekanı. Özellikle yeni salonumuz eğitim ve etkinliğin içeriğine bağlı olarak bu salonumuzu en verimli halde kullanacak misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?