“Kadına Yönelik Şiddete Susmayacağız”

“Kadına Yönelik Şiddete Susmayacağız”

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında duracaklarını vurgulayarak; kadın katliamlarına karşı susmayacaklarını söyledi.  Zafer Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, stant açarak, pankartlı bir etkinlik düzenledi. İl Başkanı Cihat Gazi ve İl Teşkilat Başkanı Ferit Gürsoy, GİK Üyesi ve Bölge Teşkilat Başkanı Mahmut Kara’nın da destek verdiği eylem vatandaşlar tarafından da destek gördü.

Zafer Partisi İlçe Yönetimiyle birlikte Gemlik’te stant açıp, pankartlı eylem yapan Nilüfer Toprakçı, “Türkiye’de milyonlarca kadın, şiddet mağduru olmakta ve yaşadığı şiddet yüzünden hayatını kaybetmektedir. Ülkemizde kadın cinayetleri günden güne artış göstermektedir. Türkiye’de kadın cinayetleri, artık katliam boyutuna ulaşmış durumdadır. Her gün en az 3 ya da 4 kadın acımasızca katledilmekte, bu durum toplumun vicdanını derinden yaralamaktadır. Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri konusunda toplumda farkındalık yaratmak hayati bir önem taşımaktadır.

Şiddete maruz kalan kadınlar, bu yolda yalnız olmadığının farkına varmalı ve boyun eğmemelidir. Kadının susması, alttan alması, ekonomik bağımsızlığının olmaması gibi toplumsal dayatmaların şiddete tepki göstermemesinin önüne geçilmelidir. Kadına yönelik şiddetle mücadelede hepimize görev düşmektedir. Bizler, kadınların yanında olmalı, onların sesini duyurmalı ve bu sesi daha da güçlü kılmalıyız. Kadınları korumak, sadece bir yasayla değil, toplumun tüm kesimlerinin bilinçlenmesi ve dayanışmasıyla mümkün olacaktır.

Kadına her türlü şiddetin karşısındayız. Kadın katliamına karşı susmayacağız. Sessiz kalmak, şiddeti onaylamak demektir.
Susmayacağız!” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?