BİZ İSTANBUL’LA ANLAŞIRIZ

BİZ İSTANBUL’LA ANLAŞIRIZ

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Nuri Özata, partisinin İstanbul ‘bir günde 12 ilçe teşkilat başkanlıklarını ziyaret ederek, güçlü ve etkili konuşmalarla partinin iktidar müjdesini verip, olumlu bir sinerji oluşturdu. Sn Özata, ilk seçimde partilerini iktidara taşıyacaklarına dair kararlı ifadeler kullandı.”Biz İstanbul’la Anlaşırız”

Sloganı ile çalışmalarını milli görüş teşkilat usulüne göre yapan ve Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan’ın en güvendiği teşkilatı oluşturmak için mücadele veren, İstanbul İl başkani Nuri Özata’nın istanbul teşkilatlarında bir heyecan ve hareketlilik getirdiği halk ve medya tarafında  dikkat çekmektedir.

Bu ziyaretler, Yeniden Refah Partisi’nin yerel düzeydeki motivasyonunu artırmayı ve örgütlenme çalışmalarını güçlendirmeyi amaçlıyor. İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ile il başkan yardımcılarının da katıldığı bu buluşmalarda başkan Özata, Milli Görüş belediyeciliğini ilçelerde daha fazla yaygınlaştırmak istediklerini belirtti. Yerel seçimler için hazırlıkların hız kazandığı bu süreçte, Başkan Özata, teşkilat mensuplarına hitaben İstanbul teşkilatlarında  her kapıyı çalıp, her eli sıkacaklarını ifade etti.

Başkan Özata, partinin kurucusunun bir genel başkan değil, bir lider olduğunu vurgulayarak, “Onun soyadı bir marka. Merhum Erbakan hocamızın 30 yıl önce söyledikleri bugün çok daha iyi anlaşılıyor” dedi. Ayrıca, partilerinin iktidara çok yakın olduğunu, halkın Milli Görüş’ün iktidarını arzuladığını belirtti. “İnşallah ilk genel seçimde kaynak paketlerimizle ülkemizi bu ekonomik çıkmazdan kurtaracağız,” diye ekledi.

Bu ziyaretlerin, partinin yerel düzeydeki dinamizmini artırmak ve olası bir erken seçime hazırlık yapmak amacı taşıdığı belirtiliyor. Başkan Özata, teşkilatın birlik ve dayanışma içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekerek, halkın taleplerine kulak vermeye devam edeceklerini vurguladı. Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul genelinde saha çalışmalarının etkinliğini artırmaya yönelik bir strateji doğrultusunda hareket ettiği de ifade ediliyor.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Nuri Özata  Yılın en iyi il başkanları listesinde ilk sırada yer alıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?