Epsan, gönüllü koşu takımı ile EkerRun Koşusu’nda yer aldı

Epsan, gönüllü koşu takımı ile EkerRun Koşusu’nda yer aldı

Mühendislik plastikleri sektörünün öncü isimlerinden Epsan, gönüllü koşu takımı ile bu yıl 11’ncisi düzenlenen Eker-Run Koşusu’nda yer aldı. 6 Ekim’de Bursa’da gerçekleştirilen koşuda Epsan, kurum içinde motivasyonu ve takım ruhunu pekiştirdi.

Yenilikçi ürünlerinin yanı sıra toplumsal sosyal sorumluluk projelerinde de sıkça yer alan Epsan, gönüllü koşu takımı ile Eker Süt Ürünleri tarafından Bursa’nın Nilüfer ilçesinde düzenlenen 11. Eker Run Koşusu’na katıldı. #İyilikPeşindeKoş mottosuyla sağlıklı yaşamı desteklemek ve sosyal sorumluluk bilincini artırmak amacıyla bu yıl da gönüllü takımıyla koşuda yer alan Epsan, topluma fayda sağlayan projelere katkı sunarak, kurumsal sosyal sorumluluk vizyonunu her geçen gün daha da ileri taşımayı hedefliyor.

Epsan Hakkında:

Yüksek performanslı mühendislik plastikleri üretimi alanında faaliyet gösteren Epsan, 40 yılı aşkın tecrübesiyle inovatif, güvenilir, etkin, sürdürülebilir ve çevre dostu ürünler üretiyor. Otomotiv başta olmak üzere; elektrik elektronik, beyaz eşya, tarım, mobilya, inşaat ve sağlık gibi, hayatın içinde yer bulan tüm endüstrilere yönelik çözümler sunan Epsan, polimer alanında çevik ve inovatif yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’de bir üretim tesisi ve ARGE merkezi, Avrupa’da 4 ofisi ve lojistik merkezi bulunan Epsan, 32.000 metrekarelik alanda 72.000 tonluk kapasitesi ile üretim gerçekleştiriyor ve yıllık üretiminin yüzde 65’ini ihraç ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?