İzocam’da şimdiki hedef, yapay zeka uygulamalarını tüm iş süreçlerine entegre etmek!

İzocam’da şimdiki hedef, yapay zeka uygulamalarını tüm iş süreçlerine entegre etmek!

Hızlı dijitalleşme süreci ile yalıtım sektörüne öncülük eden İzocam, teknoloji yatırımları ile operasyonel verimlilik ve esneklikte fark yaratıyor. Yapay zeka tabanlı satış tahmini, maliyet tahmini, fiyat önerisi yapan projeyi devreye alan İzocam’da şimdiki hedef, yapay zeka uygulamalarını tüm iş süreçlerine entegre etmek!

Ülkemizde ve faaliyet göstermiş olduğu ihracat pazarlarında yalıtım sektörünün öncüsü olan İzocam, hızlı dijitalleşme süreci ile de yalıtım sektörüne öncülük ediyor. Teknoloji yatırımları ile operasyonel verimlilik ve esneklikte fark yaratan firma, yapay zeka tabanlı satış tahmini, maliyet tahmini, fiyat önerisi yapan projeyi devreye aldı. İzocam’ın şimdiki hedefi ise yapay zeka uygulamalarını tüm iş süreçlerine entegre etmek şeklinde açıklandı!

Teknoloji yatırımlarının, iş süreçlerini hızlandırmak, verimliliği artırmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için stratejik bir öneme sahip olduğunu belirten İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, “Dijital dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda, ERP, CRM, BI, AI, Cloud ve RPA projelerine büyük önem vermekteyiz. Önceliğimiz, tüm iş süreçlerimizi dijitalleştirerek operasyonel mükemmeliyeti yakalamak ve yenilikçi teknolojilerle rekabet avantajımızı sürdürülebilir kılmaktır” diye konuştu.

İzocam olarak, dijital dönüşüm yolculuklarında birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini ve yeni projeler planlamaya devam ettiklerini açıklayan Murat Savcı, “2020 yılında SAP S/4 HANA’ya geçiş yaparak tüm iş süreçlerimizi entegre bir platformda yönetmeye başladık. 2021 yılında Power BI platformunu devreye aldık ve iş zekası çözümleriyle veriye dayalı karar alma süreçlerini güçlendirdik. Aynı dönemde RPA (Robotic Process Automation) teknolojisini kullanarak birçok sürecimizi otomatize ettik ve operasyonel verimliliğimizi artırdık. 2022 yılında yapay zeka (AI) tabanlı satış tahmini, maliyet tahmini, fiyat önerisi yapan projemizi devreye aldık. 2023’te Salesforce CRM projemizi başarıyla tamamladık. 2024 yılında başlattığımız diğer bir proje ile üretim ve enerji verilerini anlık olarak takip ederek süreç optimizasyonunu sağlamayı hedeflemekteyiz. Gelecek dönemde üretim süreçlerinde dijitalleşme, yapay zeka entegrasyonu ve siber güvenlik alanlarına odaklanarak daha geniş çaplı projeler hayata geçirmeyi planlamaktayız” dedi.

BT odaklı yatırımlarının, İzocam’ın operasyonel verimliliğini ve esnekliğini artırarak sektörde fark yaratmalarını sağladığını vurgulayan İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, “Dijitalleşme projelerimiz, üretimden satışa, sevkiyattan finansal süreçlere kadar tüm iş birimlerimizde daha hızlı, hatasız ve veri odaklı karar alma yeteneğini güçlendirmiştir. Ayrıca, RPA projelerimiz sayesinde tekrarlayan manuel iş yüklerini azaltarak insan kaynağımızı daha stratejik işlere yönlendirdik. 2025 ve orta vadeli hedeflerimiz arasında, fabrikalarımızda dijitalleşme projelerini artırmak, yapay zeka (AI) uygulamalarını tüm iş süreçlerine entegre etmek yer almaktadır. Aynı zamanda, siber güvenlik yatırımlarımızı da genişleterek, dijital altyapımızı en güvenli şekilde yönetmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer alıyor

İzocam, kurulduğu günden bu yana; ürün kalitesi, çevreye saygılı üretimi, yalıtım bilincini geliştirmek için yaptığı çalışmalar ve uzun yılların deneyim ve tecrübesi ile pek çok alanda elde ettiği başarılarla birlikte ISO ilk 500’de daima yerini alıyor. Brand Finance Raporu’na göre de Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında bulunma başarısı gösteren İzocam, her ihtiyaca uygun yalıtım çözümleri ile sektöre öncülük ediyor. Bünyesinde 7 farklı yalıtım ürünü üretebilen firma, bina ve tesisat için yalıtım malzemeleri üretmenin yanı sıra vagonlardan evlerimizde kullanılan fırınlara, yangın kapılarından güneş kolektörlerine kadar geniş bir alanda ısı, ses ve yangın yalıtım ürünleriyle sektörde faaliyet gösteriyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?