Chi Art Gallery Artweeks İstanbul’da

Chi Art Gallery Artweeks İstanbul’da

Chi Art Gallery, 1-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Artweeks İstanbul’un 10. edisyonunda, Başak Hürer küratörlüğünde bir seçkiyle yer alıyor. Bilgili Holding’in ev sahipliğinde ve UBS ana sponsorluğunda The Ritz-Carlton Residences, İstanbul B Blok’ta gerçekleşecek Artweeks İstanbul, bu yıl da sanatın farklı alanlarından önde gelen sanatçıları, koleksiyonerleri ve sanat meraklılarını bir araya getiriyor.

Yeni sanat sezonunu “Mümkün” adlı karma sergiyle karşılayan Chi Art Gallery, Artweeks İstanbul’a, 3. katta, geniş bir sanatçı listesiyle dahil oluyor:

Ahmet Yeşil, Alla Güner, Eda Taşlı, Ekinakis, Elifko, Hüseyin Rüstemoğlu, İrem Yörükoğlu, Loya, Kader Öztürkmen, Rabia Kalyoncuoğlu, Zafer Malkoç

Artweeks Istanbul’un 10. edisyonu, 1 Ekim Salı günü gerçekleşecen ön gösterim ve akşam düzenlenecen özel kutlama etkinliğiyle başladı.

Chi Art Gallery hakkında:

Chi Art Gallery sanatçı, koleksiyoner ve izleyicinin Bağdat Caddesi’ndeki ortak buluşma noktası olmak amacıyla Aralık 2022’de kuruldu. Özdemir ailesinin butik sanat koleksiyonunu öncelikle “sanatseverlerle” buluşturan Chi Art Gallery‘nin kuruluş motivasyonu aslında Bağdat Caddesi’nde güvenilir bir sanat alanı açmak ve sanat sevgisini yaymaktı. Farklı form, tarz ve boyuttaki sanatsal çeşitliliğiyle Chi Art, hem değişen zevk ve bakış açılarını güncel tuttu hem de sanatı yatırım aracı olarak gören kitleye kısa sürede ulaştı. Chi Art Gallery’nin temel misyonu, seyircisine hitap ederek geniş seçenek sunma noktasına getirmek, portföyünü güncel ve sanatçı kitlesini geniş tutmak.

İletişim: https://www.chiartgallery.com

chiartgalleryistanbul@gmail.com

https://www.instagram.com/chiartgalleryistanbul/

Artweeks İstanbul: The Ritz-Carlton Residences Istanbul, B Blok, Fulya Girişi Öğretmen Haşim

Çeken Cad. No:4 Şişli, İstanbul, 34330

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?