MNG Kargo’nun yeni iletişim ajansı MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı oldu

MNG Kargo’nun yeni iletişim ajansı MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı oldu

DHL eCommerce birikimi ve liderliği altında gerçekleştireceği stratejik yatırımlarla güçlenmeye, ülkemize ve sektörümüze değer katmaya devam eden MNG Kargo; yeni dönemde iletişim çalışmalarını, sektörün köklü şirketi MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı ile yürütecek.

Ekim 2023 itibarıyla dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden DHL Group ailesine dâhil olan, 20 yılı aşkın tecrübesiyle sektörde fark yaratan çalışmalara imza atan MNG Kargo, yeni dönemde iletişim çalışmalarını MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı ile yürütecek.

DHL eCommerce birikimi ve liderliği altında gerçekleştireceği stratejik yatırımlar ile güçlenmeye, ülkemize ve sektörümüze değer katmaya devam edecek olan MNG Kargo, iletişim süreçlerinde MESE Halka İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı’nın 33 yılı aşkın tecrübesinden faydalanacak.

İyi iletişimin dönüştürücü gücüne olan inancı ve akıllı stratejilerle samimi iletişimi hedefleyen sektörün köklü şirketi MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı, MNG Kargo’ya lider iletişimi, medya ilişkileri, itibar yönetimi, kurumsal iletişim ve kriz iletişimi gibi alanlarda kapsamlı hizmet sunacak.

MNG Kargo Hakkında:

Ekim 2023 itibarıyla dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden DHL Group ailesine dahil olan MNG Kargo, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyada 220’den fazla ülkede, günde 600 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştıran Türkiye’nin lider kargo şirketleri arasında yer almaktadır.

850’den fazla şubesi, 9 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplam 29 aktarma merkezi, 14 bölge müdürlüğü, 10.000’in üzerinde çalışanı ve 4.100’den fazla kara taşıma aracıyla hizmet sunmaya devam eden MNG Kargo, DHL eCommerce birikimi ve liderliği altında yatırımları ile güçlenmeye ve taşımacılık sektörüne değer katmaya devam etmektedir.

Sektörde ilk Teknolojik Aktarma Merkezlerine sahip kargo şirketi olan MNG Kargo, bu teknoloji sayesinde saatte 86 binden fazla kargoyu yüksek hızda ayrıştırıp, el değmeden hatasız olarak hat araçlarına yükleyerek, hasarsız teslimat sağlamaktadır.

MNG Kargo’nun sektördeki yirmi yıllık deneyimi, teknolojik altyapısı, güçlü itibarı ve en önemli varlığı olan insan kaynağı, DHL’in temel değerleri, güçlü servis ağı, sürdürülebilir, yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımlarıyla birleşerek taşımacılık sektörüne önemli katkılar sunmaya devam edecektir.

MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı Hakkında:

MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı, 1991 yılında kuruldu. Bu süre boyunca iletişim sektöründeki bütün dönüşümlere uyum sağlarken sektörün lider firmaları arasındaki yerini sürekli geliştirerek yoluna devam etti.

Yıllara dayanan tecrübesini, gelecek vizyonuyla birleştiren MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı, müşterilerine katma değerli hizmet üretirken uzun vadeli yol arkadaşlıkları kurdu. Çok sayıda müşteriye standart hizmet üretmeyi değil, kendi iş alanının lideri olanlarla ya da bu vizyonla hareket edenlerle iş ortaklığı kurmayı misyon edindi.

Otomotiv, finans, gıda ve enerji sektörlerinden holdinglere kadar uzanan oldukça geniş bir portföye sahip olan MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı, aralarında Allianz, Anadolu Etap, Anadolu Grubu, Anadolu Isuzu, Atabay İlaç, Coca-Cola Company ve Coca-Cola İçecek, CK Enerji, Ergun Holding, Ferrero, Fersan, IC Holding, İCA, Lezita, OPET, Otokoç, PWC, Sabancı Üniversitesi, SKD Türkiye, Sütaş, Tofaş, Vaillant ve ZF gibi markaların yer aldığı 30’un üzerindeki markaya hizmet veriyor.

www.mese.com.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?