GAZETECİ İRFAN AYDIN’DAN ÖNEMLİ UYARI İRAN HER AN KÜRECİĞİ VURABİLİR

GAZETECİ İRFAN AYDIN’DAN ÖNEMLİ UYARI İRAN HER AN KÜRECİĞİ VURABİLİR

Katil İsrail 3. Dünya Savaşı için düğmeye bastığı bu günlerde hedef ülkenin Türkiye olduğunu unutmamamız gereklidir. İran ile İsrail arasında ki suni çekişme kayıkçı kavgasından öteye geçmez.
Türkiye’yi her an İsrail safında savaşa çekmek için İran Kürecik üssünü vurabilir. Ayık olmak ve küresel provokasyon olaylarından uzak durmak gerekir.
Unutulmamalıdır ki İran tarih boyunca İslam Dünyasının liderliğine soyunmuş, bu alanda önünde tek engel olarak Türkiye ve Türk Milletini görmüştür.
Bölgede Büyük İsrail Devletinin kurulması için Büyük Ortadoğu Projesi(BOP) kapsamında adım adım ilerleme kaydediliyor. Önce İran – İsrail örtülü ittifakında en büyük engel olarak görülen Kasım Süleymani İran-ABD örtülü anlaşmasıyla ortadan kaldırılarak şehit edildi. Son olarak ise son engel olarak gördükleri Hasan Nasrallah şehit edilerek İsrail’in bölgesel yayılmacılığının önü açılmış oldu.
Son çağın Bilgesi Prof. Dr. Haydar Baş Hoca yıllardır “Hedef Ülke Türkiye” diye devleti ve milleti uyarıyor.
Savaş her an bizim sınırlarımız içine taşınabilir. Ve de kamuoyunun beklediği gibi İsrail’e karşı İsrail’in safında savaşa girebiliriz. Bu zorlu ve puslu dönemde Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanı olması elimizdeki tek iyi olgu olarak görülüyor.
Zifiri karanlık günler kapımızda.
Lütfen ayık olalım.


İrfan Aydın
3. Göz Medya Genel Koordinatörü

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?