Bursaspor’a Protokol Çay Sponsoru oldu

Bursaspor’a Protokol Çay Sponsoru oldu

Bursa Osmangazi ilçesinde Abdal meydanında 20 yıla yakındır hizmet veren Çaycı İsmail, Bursaspor’un protokol ikramlarını organize ediyor.

Çaycı İsmail, Bursaspor'a Protokol Çay Sponsoru oldu

Çaycı İsmail müessesesi 20 yıl önce İnegöllü müteşebbis İsmail Şeherli tarafından Bursanın Osmangazi ilçesinde Abdal mahallesinde kuruldu. İlk kurulduğunda küçük bir market olarak kurulan firma zaman içerisinde civardaki fırınların ürünlerini alan müşterilerine çay hizmeti vermeye başlayarak 2 sehpa 4 tabureyle başladığı servislerini bugün iki hizmet binasında ve 20 kişilik bir ekiple sıcak, soğuk içecek satışı yanında kahvaltılıkları da ilave ederek devam ediyor.

Çaycı İsmail markasının sahibi İsmail Şeherli, yönetime 2 oğlu Yalçın ve Kazım Şeherli kardeşleri de alarak yoluna devam ediyor.

Firma sahibi İsmail Şeherli ve oğulları Yalçın ve Kazım Şeherli müşterilerine karşı ilgi, güleryüz ve tevazuyu bırakmıyorlar. Tüm yönetim ekibi müşterileriyle diyalogları kesmeksizin çoğu zaman müşterileriyle çay, kahve içiyorlar. İlgi ve güleryüz olan yere gelir müşteri. Bunu çok güzel başarıyor yönetim ekibi.

İsmail Şeherli “önce müşteri memnuniyeti” diyor. Bugünlere müşterilerini memnun ederek geldiklerini, bundan sonra hiçbir hataya müsaadelerinin ve görmezliklerinin olamayacağını, başarı çıtasını sürekli yukarılara çıkarmak için çalışacaklarını söylüyor.

Dükkanlarına Siyasiler, Milletvekilleri, Protokol üyeleri başta olmak üzere spor, sanat, iş dünyası camiasından ve toplumun her kesiminden gelip misafir olduklarını, toplumun her kesiminin güvenini kazandıklarını belirtiyor Şeherli.

İsmail Şeherli’ye “çayınızın özel içeriği nedir” diye sorduğumuzda bunun yıllara dayalı bir deneme yanılma metoduyla oluşmuş özel reçete olduğunu, sır olduğunu belirtiyor.

“Kaliteli ürün bizden, damak keyfi sizden” diyor İsmail Şeherli.

Çaycı İsmail bugün sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin en çok çay satan firmalarından birisi.

Zaman içerisinde büyük müesseselerden sponsor olmaları yönünde talepler geliyor. Bunun en son örneği Bursaspor oldu. Geçtiğimiz pazar günü oynanan Bursaspor – Muşspor maçında Çaycı İsmail tarafından protokol tribününe ikramlar yapıldı. Bu kapsamda; Çaycı İsmail firması, Bursaspor Stadında oynanacak maçlarda Protokol Tribünü Çay Sponsoru olarak hizmet verecek. Firma bunu “Sosyal Sorumluluk” olarak niteliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?