SAADET GEMLİK’TE KONGRE COŞKUSU

SAADET GEMLİK’TE KONGRE COŞKUSU

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı 8. Olağan kongresini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın da katıldığı kongre büyük bir coşku içinde yapıldı. Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Muhtarlar ve partililerin katıldığı kongrede Cihangir Dinç başkanlığındaki tek liste delegelerin tamamının oyunu aldı.


Kongrede görevi devreden eski İlçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız bir teşekkür konuşması yaparak yeni seçilecek olan başkana ve yönetimine başarılar diledi.
İlçe Başkanlığı’na aday olan Cihangir Dinç heyecan dolu konuşmasında tüm delegelere ve misafirlere hitap ederek; Siyasetçilere olan güveni yeniden tazelemek için Milli görüş kadroları olarak her zaman bıkmadan usanmadan mücadele edeceklerini belirterek, Makama, mevkiye göre yön değiştirmeden, güce teslim olmadan, haksızlığa boyun eğmeden aldatmadan aldanmadan mücadelelerini sürdüreceklerinin sözünü verdi.


Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan da kongrede yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Dünyanın gözü önünde Filistin’de gerçekleşen insanlık dramına, hamasi nutuklar ve konuşmalarla son verilemez. İsrail ancak güçten anlar. Bir an evvel D8 i aktif hale getirerek İsrail’in anlayacağı dilden konuşmak gerekir. Bu da İsrail ve ABD’ye hadi ordan diyebilecek hidayet, dirayet ve cesaret gerektirir. Bunların tamamı da sadece Milli Görüş ve onun sadık kadrolarıyla mümkündür. Türkiye’de ekonomi ve adaletin de her geçen gün daha da içinden çıkılamaz bir hal almıştır. Çare bellidir, 11 aylık Refahyol hükümetinde uygulama ortadadır. Ancak bu reçeteyi uygulamak için de bağımsız olmak sadece Hakka ve halka hesap verecek kadrolar lazımdır. İşte Bu kadrolar bu salondadır. Milli Görüşüm tek temsilcisi Saadet Partisi kadrolarıdır.”
Kongrede Saadet Partisi İl Başkanı Ali Osman Karahan ve Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca da birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.


Gemlikspor yöneticileri, Saadet Partisi İl Ve İlçe Kadın Kolları ve Esder İl Başkanı Genel Başkanvekiline çiçek ve hediye takdim ettiler.
Siyasi konuşmaları ardından yapılan seçimlerde delegelerin tamamının oyunu alan Cihangir Dinç ve ekibi kürsüye çıkarak aile fotoğrafında bir araya geldiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?