Chery OMODA 5 PRO, Gençliğin Estetik Anlayışını Son Teknoloji Donanımlarıyla Yansıtıyor!

Chery OMODA 5 PRO, Gençliğin Estetik Anlayışını Son Teknoloji Donanımlarıyla Yansıtıyor!

Chery OMODA 5 PRO, Gençliğin Estetik Anlayışını Son Teknoloji Donanımlarıyla Yansıtıyor!

OMODA 5 PRO: Gençlerin Moda Yaklaşımı

Chery, OMODA 5 PRO ile gençliğin estetik anlayışını son teknoloji donanımları ve yüksek kalite algısıyla buluşturuyor. Günümüz yaşam tarzını özgün bir bakış açısıyla sunan OMODA 5 PRO, geleceğin dünyasına olan özlemi gençlik coşkusuyla besliyor. Dinamik tasarım unsurlarını ve bir sonraki çağın gelişmiş teknolojilerini bir arada sunan OMODA 5 PRO, gençlerle geleceğe yön veriyor ve sınıfının trendlerini belirliyor.

Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Chery, OMODA 5 PRO modeliyle SUV sınıfının trendlerini belirliyor. Gençliğin estetik algısını yansıtan şık görünümü ve üst düzey teknolojik iç mekanıyla dikkat çeken OMODA 5 PRO, havada süzülen tavan tasarımı, çift renkli gövdesi ve “Hareket Halindeki Sanat” felsefesine sahip genel tasarım diliyle özel bir moda sembolü oluyor. Chery OMODA 5 PRO’nun pürüzsüz ve güçlü gövde hatları sadece dinamik bir görünüm oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda sürücünün moda zevkini ve kişisel çekiciliğini de yansıtıyor. Geleceğin estetiğini yansıtan bu üst düzey görünüm, sadece kendilerini araçlarıyla ifade etmek isteyen gençlerin ilgisini çekmekle kalmıyor, ayrıca OMODA 5 PRO ile estetik bir iletişim kurmalarını sağlıyor.

Dış tasarımın dinamizmi, iç mekânın çağ ötesi teknolojisiyle buluşuyor!

Chery OMODA 5 PRO’nun iç mekânında standart olarak sunulan 12,3 inçlik çift ekran, yeni nesil 4.0 ADAS teknolojisini entegre ederek sürücülerin ileri seviyede teknoloji konfigürasyonlarının keyfini çıkarmasını ve geleceğin akıllı çözümlerinin getirdiği olanakları deneyimlemelerini sağlıyor. 64 renkli iç ortam aydınlatması ve çok renkli dokulu aydınlatmalı klima paneli, entegre spor koltukla birleşerek, iç mekânın zarafetini lüks ve konfor odaklı detaylarla yeni bir boyuta taşıyor. OMODA 5 PRO’nun üst düzey kalite algısına sahip iç mekânı, sürüş keyfini hem uzun yolculuklarda hem de kısa seyahatlerde maksimum konforla sunarak SUV segmentinin trendlerini belirliyor ve kurallarını yeniden yazıyor.

Chery OMODA 5 PRO, sürüş keyfinde de sınıfının algısını yeniden şekillendiriyor!

Chery OMODA 5 PRO’nun farklı potansiyel riskleri öngörebilen akıllı sürüş destek sistemi, %78’e kadar ultra yüksek dayanımlı çelikten üretilen gövde yapısıyla birleştiğinde her yolculuk sorunsuz ve üst düzey güvenli bir deneyime dönüşüyor. Ultra verimli 1.6 TGDI motor, sarsıntısız ve sınıfının en hızlı vites geçişlerini sağlayan 7DCT şanzımanla OMODA 5 PRO’nun 0-100 km/sa hızlanmasını 7 saniye gibi oldukça kısa bir sürede gerçekleştiriyor. Böylece sürücüler son teknoloji ve trendleri belirleyen bir SUV’un içerisinde hem maksimum

konforla yolculuk edebiliyor hem de düşük hızlanma süresiyle hız tutkusunu paylaşabiliyor. Modaya uygun tasarımıyla gençlerin ilgisini çekmeye devam eden OMODA 5 PRO, sadece çekici görünümü, akıllı teknolojiye sahip iç mekânı ve üstün performansıyla değil, aynı zamanda üst düzey güvenlik sistemleriyle de sürüş keyfini sürücü ve yolcular için şimdiye kadar görülmemiş bir deneyime dönüştürüyor. Böylece kullanıcılar, segmentinin kurallarını yeniden yazan OMODA 5 PRO’nun öncü teknolojilerinin ve benzersiz sürüş hissinin tadını çıkartabiliyor.

Chery Türkiye hakkında

Chery International, pazarı daha iyi anlamak ve kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Eylül 2022’de, Türkiye’de %100 iştirak ile Chery Türkiye’yi kurdu. Chery Türkiye, Chery markasına ait tüm model ve yedek parçaların Türkiye’deki lojistiği, satışı ve satış sonrası hizmetlerinden sorumludur. Şirket, tüm ticari satışlardan sorumlu olmak üzere; satış, satış sonrası, bayi ağı geliştirme, iletişim ve diğer departmanlarını kurdu. Faaliyetlerini 7 bölgede toplam 50 yetkili satıcı ile sürdürüyor. Şirket, 21 Mart 2023’te TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 olmak üzere üç SUV modelini pazara sundu. Bu üç model, kalite açısından üst düzey mükemmellik, tasarım açısından şıklık ve en yüksek teknolojik konfigürasyona sahip olmasıyla beğeni topluyor. 7 koltuklu SUV TIGGO 8 Pro Max, ihtişamı, lüks hissi ve güçlü duruşuyla en üst segment otomobil olarak öne çıkıyor ve D-SUV pazarında ilk sırada yer alıyor. TIGGO 7 Pro Max, konfor ve verimlilik açısından aile SUV’ları arasındaki ilk tercih oluyor. OMODA 5 ise; fütüristik tasarımı ve artan kalitesiyle geniş kullanıcı kitlelerine hitap ediyor.

Chery hakkında

Kantar ve Google, ortaklaşa, 2023 Çin Küresel Marka Oluşturucuları İlk 50 listesini açıkladı. Chery, otomobil alanında “Çin’in En İyi Küresel Marka Oluşturucusu” seçilerek genel listede 14. sırada yer aldı ve markanın gücü önemli bir büyüme kaydetti. Chery, kuruluşundan bu yana bir küreselleşme stratejisi uyguladı ve uluslararası rekabet gücüne ve nüfuza sahip bir otomobil markası oluşturma kurumsal vizyonuyla her zaman teknoloji odaklı gelişime bağlı kaldı. Sürekli teknolojik yenilik yaklaşımıyla hareket eden Chery, küresel pazarlara komple araç, CKD parçaları, motor, üretim teknolojisi ve ekipman ihraç eden ilk Çinli binek otomobil şirketi oldu. Chery, ürün stratejisi, yerelleştirme stratejisi ve yetenek stratejisinin uygulanması yoluyla yerel ve uluslararası pazarları geliştirmeye, küreselleşmeyi sürekli derinleştirmeye ve çevre dostu, teknoloji, aile ve arkadaşlık ilkelerine odaklanıyor. 26 yıllık geliştirme sürecinin ardından Chery’nin satış ve servis ağı, 80’in üzerinde ülke ve bölgeyi kapsarken, dünya genelinde 12 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşılmış durumda. Ayrıca Chery, sürekli çabalarla topluma katkıda bulunarak ve küresel tüketicilere daha iyi ürün ve hizmetler sunarak küresel pazarlarda çevre dostu kalkınma, çevre koruma, sosyal refah, personel eğitimi ve diğer alanları kapsayan çeşitli sosyal katkı faaliyetleri yürütüyor.

Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?