TRW’nin Yüksek Performanslı Fren Sıvıları Şimdi Türkiye’de

TRW’nin Yüksek Performanslı Fren Sıvıları Şimdi Türkiye’de

  • ZF Aftermarket’in fren sistemlerinde dünya lideri markası TRW ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.
  • TRW fren hidrolik yağları ve fren balata spreyi Türkiye pazarında satışa sunuldu.
  • Üstün frenleme performansı ve güvenlik sunan TRW, yeni ürünleriyle araçların çalışma sürelerinin en üst düzeye çıkarılmasını destekliyor.

ZF Aftermarket’in fren sistemlerinde dünya lideri markası TRW, 100 yılı aşkın tecrübesiyle geliştirdiği iki yeni ürünü Türkiye pazarına sunuyor: TRW Fren Hidrolik Yağları ve TRW Fren Balata Spreyi. ZF Aftermarket, TRW markası ile yalnızca fren parçalarını üretmekle kalmayıp, bu parçaların en yüksek performansla çalışmasını sağlayan bakım ürünleriyle de araç sahiplerine güvenli ve sorunsuz bir sürüş deneyimi sunuyor. Yenilikçi formüle sahip bu ürünler, üstün koruma ve frenleme performansı sunarken, araçların çalışma sürelerinin en üst düzeye çıkarılmasını destekliyor.

Otomotiv satış sonrası pazarında, fren parçalarının tasarım, üretim ve test süreçlerini kendi bünyesinde gerçekleştiren ZF Aftermarket’in fren sistemleri markası TRW pazara sunduğu yeni ürünlerle portföyünü genişletmeye devam ediyor. 100 yılı aşkın süredir fren sistemleri tecrübesiyle TRW, fren parçalarının yanında bu parçaların mükemmel çalışmasını sağlayacak yenilikçi fren hidrolik yağları ve fren balata spreyi de sunuyor. TRW fren hidrolik yağları ve TRW fren balata spreyi artık Türkiye’de de satışa sunuluyor. ZF’in teknolojik liderliği, mühendislik anlayışı ve orijinal ekipman (OE) mirası sadece OEM pazarında değil, TRW markası ile satış sonrası ürünlerinde de aynı kalite standartlarını sunmasına olanak tanıyor.

Frenlemede Üstün Koruma ve Mükemmel Performans

Maksimum koruma ve mükemmel fren performansı sunan TRW fren hidrolik yağları, üstün yağlama ve viskozite özellikleri ile her koşulda yüksek frenleme gücü sağlıyor. Bütün fren sistemleriyle mükemmel uyum sağlayan ürünler, üstün güvenlik ve hassas frenleme performansı sunmanın yanı sıra fren bileşenlerini oksidasyon ve korozyona karşı koruyarak, sızdırmazlığı ve dayanıklılığı artırıyor. Yüksek su toleransı ile fren pedalında daha yüksek konfor hissi ile düşük sıcaklıklarda mükemmel denge ve yüksek sıcaklıklarda buhar kabarcığı oluşumunu engelleyen ERBP özelliğiyle frenlemede üstün bir performans sunan fren hidrolik yağları, sınıfının en iyisi kinematik viskozitesi ile fren sisteminde daha iyi denge ve yüksek çekiş kontrolü sağlıyor.

Fren bileşenleri için yüksek temizleme performansı sunan TRW fren balata spreyi ise balatalardan disklere ve kaliperlere kadar tüm fren sistemine tam uyum sağlayarak, aracın fren sisteminde zaman içerisinde çeşitli nedenlerle ortaya çıkan, parçaların ömrünü ve aracın frenleme performansını olumsuz etkileyen kir ve kalıntıları etkin bir şekilde temizliyor. TRW fren balata spreyi, en zor noktalara bile kolayca erişebilirken özel sprey başlığı sayesinde baş aşağı dahil her açıda mükemmel püskürtme performansı sunuyor.

Gerçek Fren Uzman TRW, Türkiye pazarındaki tüm fren sistemi ihtiyaçlarını etkin biçimde tek elden karşılıyor. ZF Aftermarket, TRW markası ile fren sistemleri konusunda parça üretiminin yanında bu parçaların mükemmel bir performans ve uyumla çalışmasını sağlayan yenilikçi ürünler de geliştiriyor. Böylelikle ZF Aftermarket, TRW markası ile, kalite ve güvenilirlik konusundaki yüksek standartlarıyla pazardaki güçlü konumunu daha da pekiştiriyor.

ZF Hakkında

ZF, binek araçlar, ticari araçlar ve endüstriyel teknoloji için gelişmiş mobilite ürünleri ve sistemleri tedarik eden küresel bir teknoloji şirketidir. Kapsamlı ürün yelpazesi öncelikle ulaşım ve mobilite alanlarında araç üreticilerine, mobilite sağlayıcılarına ve yeni başlayan şirketlere yöneliktir. ZF çok çeşitli araç tiplerini elektrikle çalıştırıyor. Şirket, ürünleriyle emisyonların azaltılmasına, iklimin korunmasına ve güvenli mobilitenin artırılmasına katkıda bulunuyor. ZF, otomotiv sektörünün yanı sıra – binek ve ticari araçlar – inşaat ve tarım makineleri, rüzgar enerjisi, deniz tahriki, raylı sistemler ve test sistemleri gibi pazar segmentlerine de hizmet vermektedir.

Dünya çapında yaklaşık 169.000 çalışanıyla ZF, 2023 mali yılında 46,6 milyar Euro’luk satış gerçekleştirdiğini bildirdi. Şirketin 31 ülkede 162 üretim tesisi bulunmaktadır.

ZF’nin lider Aftermarket ve filo çözümleri portföyü; LEMFÖRDER, SACHS, TRW ve WABCO gibi güçlü markalar üzerine inşa edilmiştir. Geniş ürün ve hizmet yelpazesi, dijital mobilite yönetimi için gelişmiş bağlantı çözümleri ve küresel bir hizmet ağı, tüm araç türlerinin yaşam döngüleri boyunca performans ve verimliliğini destekler ve geliştirir. Şirketin Aftermarket Birimi, Yeni Nesil Aftermarket Pazarı için öncü ve dünya çapında filo ve satış sonrası müşterileri için tercih edilen bir çözüm ortağıdır.

www.zf.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?