RAMAZAN SOFRASINDA BÜYÜK SAYGISIZLIK: SKY HABER TV EKİBİNE YAPILAN AYIP KAMUOYUNU DERİNDEN SARSTI!

RAMAZAN SOFRASINDA BÜYÜK SAYGISIZLIK: SKY HABER TV EKİBİNE YAPILAN AYIP KAMUOYUNU DERİNDEN SARSTI!

Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin pekiştiği kutsal bir zaman dilimidir. Ancak Akdeniz Konyalılar Federasyonu’nun düzenlediği iftar organizasyonunda yaşanan skandal, bu mübarek ayın ruhuna büyük bir gölge düşürdü. Sky Haber TV ekibi, davete katılım sağlamak üzere organizasyonda yerini almışken, Federasyon Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz’in misafirlerini masaya oturtup, sonrasında onları görevliler aracılığıyla kaldırması, büyük bir saygısızlık olarak hafızalara kazındı.

BASINA VE İNSANLIK ONURUNA YAPILMIŞ BİR SAYGISIZLIK

İftar sofraları gönül almak için kurulur, gönül kırmak için değil. Basın mensupları, toplumun sesi, vicdanı ve aynasıdır. Onları davet edip ardından böylesine küçük düşürücü bir muameleye maruz bırakmak, sadece Sky Haber TV ekibine değil, aynı zamanda bağımsız basına ve gazetecilik onuruna vurulmuş bir darbedir. Koskoca bir federasyonun, Konya’nın örf ve adetlerine ters düşen bu çirkin tavrı, kamuoyu tarafından da büyük bir tepkiyle karşılandı.

FEDERASYON BAŞKANI DERHAL ÖZÜR DİLEMELİDİR!

Akdeniz Konyalılar Federasyonu’nun böylesine ciddi bir skandala imza atması, organizasyonun ne kadar beceriksizce ve sorumsuzca yönetildiğini gözler önüne serdi. Bu olay, sadece davetlilerin değil, tüm basın camiasının onurunu zedeleyen bir gelişme olarak tarihe geçti. Federasyon Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz’in, Sky Haber TV ekibinden derhal özür dilemesi gerekmektedir.

Ramazan davetleri, barış ve dostluğun simgesi olmalıdır. Ancak Akdeniz Konyalılar Federasyonu’nun düzenlediği bu organizasyonda, insanları küçük düşürmek, kırmak ve rencide etmek, Ramazan’ın bereketini ve anlamını yok etmiştir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

120 queries in 0,903 seconds.