Zafer Partisi Bursa’dan MHP’lilere “Apo’ya DEM’li Çay” Teklifi…

Zafer Partisi Bursa’dan MHP’lilere “Apo’ya DEM’li Çay” Teklifi…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de PKK lideri Abdullah Öcalan’a, örgütü lağvetmesi koşuluyla, “Umut hakkı için başvurması ve TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı’nda konuşması” için çağrı yapması, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı.

Zafer Parti Bursa İl Başkanlığı bu çağrıya bir teklifte bulundu. Zafer Parti Bursa İl Başkanlığı; “MHP milletvekillerini tarihi bir göreve çağırıyoruz. Lütfen Apo’nun umut hakkını kullanması için TBMM’ye kanun teklifi verirmisiniz? Üstünede DEM’li birer çay içerseniz. Hadi size afiyet olsun.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist başı Öcalan’a özgürlük ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuşma çağrısına sert bir açıklamayla yanıt verdi.

Özdağ, Bahçeli’nin bu önerisinin siyasal bir hata olduğunu vurgulayarak, Bahçeli, Erdoğan ve Özgür Özel’in bu süreçte Öcalan’a ne tür tavizler verdiğini açıklamaları gerektiğini söyledi.

“TAVİZLER TÜRK MİLLETİNE AÇIKLANMALI”

Özdağ, Bahçeli’nin terörist başı Öcalan’ın TBMM’de konuşması yönündeki çağrısının kabul edilemez olduğunu belirtti. “Öcalan’a hangi tavizleri verdiniz?” diye soran Özdağ, bu tavizlerin Türk milletine açıklanması gerektiğini ifade etti.

“PKK İLE PAZARLIK MI YAPILIYOR?”

Özdağ, Bahçeli’nin bu çağrısının Türk milletine ve şehitlere hakaret olduğunu vurguladı. PKK ile pazarlık yapılıp yapılmadığını soran Özdağ, terör örgütüne karşı verilen mücadeleyi zayıflatacak bu tür adımlara karşı çıkacaklarını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?