Türkoğlu’nun mutlu günü: Nikahı Başkan Bozbey kıydı!

Türkoğlu’nun mutlu günü: Nikahı Başkan Bozbey kıydı!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu’nun kızı Elif Ülkü ile Barış Matur dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kıydı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Türkoğlu'nun mutlu günü: Nikahı Başkan Bozbey kıydı!

Türkoğlu‘nun kızı Elif Ülkü‘nün düğün töreni Kültürpark‘taki Sadabad Sarayı‘nda gerçekleşti.

Törene, sivil toplum ve siyasi çevrelerden geniş katılım olduğu görüldü.

Düğüne katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları yayımladı.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bursa Milletvekilimiz Sayın Selçuk Türkoğlu’nun kıymetli kızı Elif Ülkü ve Ayşe Yanar Ömer Matur çiftinin değerli oğlu Barış’ın nikah törenlerine eşim Deniz Hanım ile birlikte katılarak, bu anlamlı günlerinde şahitlik etmekten büyük bir mutluluk ve onur duydum. Hayatlarını birleştirdikleri bu özel günde, onlara sevgi ve huzurla dolu bir ömür diliyor, mutluluklarının daim olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kültürpark Sadabat Sarayı’nda düzenlenen düğüne, Bursa’nın önde gelen isimleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri de katılım sağladı. Bursa protokolünün yanı sıra çok sayıda davetlinin bulunduğu düğün, samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Milletvekili Türkoğlu, düğüne katılan davetlilere teşekkür ederek misafirleriyle tek tek ilgilendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?