IANUA Spa’da Kendinizi Yeniden Keşfedin

IANUA Spa’da Kendinizi Yeniden Keşfedin

Bodrium Hotel bünyesinde hizmet veren IANUA Spa’nın Müdürü Dilek Başkaraca, yılın 12 ayı kapılarının açık olduğunu ve Bodrum geneline hitap ettiklerini söyledi.

Spa ve wellness sektörünün kişiye özel olarak uygulandığını belirten Başkaraca, hijyen kurallarıyla birlikte kullanılan ürünlerin yüksek kalite ve deneyimli bir ekip gerektirdiğini dile getirdi.

IANUA Spa’nın Bodrium Hotel’in içinde hizmet vermesine rağmen, Bodrum’da aranan ayrı bir marka konumunda olduğunu kaydeden Dilek Başkaraca, “IANUA Spa yaşam ve sağlık merkezinin ayrı bir kimliği oluştu. Kent geneline hizmet veriyoruz. ‘Kendinizi keşfedin’ sloganıyla sağlık ve güzellik hizmetlerini tek çatı altında sunuyoruz. Bodrum’da yaz – kış yaşayanlar özellikle burada üyelikler alıyor. 10’lu ve20’li masaj paketleri alıp yıl boyunca kullanabiliyorlar. Paket alanlar, masajlarını kendi misafirlerine de hediye edebiliyor” dedi.

KIŞ DÖNEMİNDE AVANTAJLI KAMPANYALAR

Karşılamadan uğurlamaya dek misafirlerin yanında olduklarını kaydeden Başkaraca, sözlerini şöyle sürdürdü: “Masaj aslında bireysel bir uygulama. Misafirlerimize danışmanlık veriyoruz. Bu destek, o anki psikolojilerine veya vücutlarının ihtiyacına göre şekilleniyor. Onları iyi anlayıp yönlendirerek en memnun kalacakları şekilde buradan ayrılmalarını sağlıyoruz. Randevu saatinden 10 dakika önce gelmelerini rica ederek birlikte değerlendirme yapıyoruz. Sunduğumuz masaj ve bakım uygulama önerilerinden bugüne kadar memnun kalmayan hiç olmadı. Bu yıl 70’e yakın ülkeden misafir ağırladık. Yaz sezonunda cruiselar vaya özel yat turlarından talepler çok geliyor. Burası artık markalaştığı için misafirlerimiz referansla, sosyal medya yorumları ve tavsiye üzerine geliyor. Çok lüks otelde kalanlar bile bizi tercih edebiliyor. Hem kalite hem de fiyat anlamında bizi doğru adres olarak görüyorlar. Kış dönemine özel bakım paketlerimiz ve masajlarımız da devam ediyor. Ekimden Nisana kadar her ay değişik bir kampanya düzenliyoruz”

YENİLENDİ, YENİLİKLER BİTMİYOR

Spa ve wellness’ın sürekli yenilik isteyen bir sektör olduğunu dile getiren Dilek Başkaraca şu bilgileri verdi: “Sektördeki son gelişmeleri ve yenilikleri takip ediyoruz. IANUA’nın genel dekorasyonunu da yeniledik. Misafirlerimiz ortamın kokusunu ve atmosferini de çok beğeniyor. Misafirlerimize ekstra konfor sağlamak için minik dokunuşlar yapıyoruz. Masaj ve hamam sonrasında dinlenme alanında, özel karışımlı çayımız, soğuk aromatik havlularımız, dinlenme alanlarında lavantalı göz pedlerimiz var. Öne çıkmamızın bir diğer nedeni de ekibimizin profesyonel olması. Hijyen bizim için çok önemli. Temizlik için özel bir prosedür uyguluyoruz. Misafirlerimize sunduğumuz terlikler bile dezenfekte edilmiş özel poşetler içinde geliyor. Kağıt terlik kullanmıyoruz. Misafirlerimiz, kendilerine ayrılan kilitli dolaplarında havlu bornoz, peştemal ve terliklerini bulabiliyor. Spa merkezimizde sürdürülebilirliği de önemsiyoruz. Organik ve doğal ürünlere yöneliyoruz. Masajda veya cilt bakımlarında kullandığımız hiçbir ürün herhangi bir alerjen bulundurmuyor. Spamız haftanın her günü sabah 09.00 akşam 22.00 saatleri arasında, fitness ise hem otel misafirleri hem de üyeler için haftanın 7 günü 24 saat açık”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?