Ayşegül Aldinç’e Denizli Kitap Fuarı’nda büyük ilgi

Ayşegül Aldinç’e Denizli Kitap Fuarı’nda büyük ilgi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’nci kez düzenlediği Kitap Fuarı’nda yeni kitabi “Malumatfuruş’ imzalayan Ayşegül Aldinç’e hayranları büyük ilgi göstererek uzun bir kuyruk oluşturdu.
Ahmet Ümit’ten Coşkun Aral’a, Banu Avar’dan Ayşegül Aldinç’e, Celal Şengör’den Ataol Behramoğlu’na yüzlerce yazar imza günü ve söyleşilerle fuar atmosferini renklendirici. 325 yazar ve 150 yayınevinin katıldığı fuara çeşitli şehirlerden de binlerce insan akın etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 7’nci kez düzenlediği Denizli Kitap Fuari’ Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi (EGS) Fuar Alanı’nda gerçekleşti. Yeni kitabi ile büyük sükse yaratan ve güçlü bir satış grafiği yakalayan Ayşegül Aldinç, hem kitabını imzaladı hem de sevenleri ile fotoğraf çektirip sohbet etti. İki saate yakın süren imza gününde Aldinç’e özellikle z kuşağının ilgisi büyüktü. Kitabı çok sevdiklerini dile getiren sanatçının hayranları, müzik çalışmaları hakkında da sorular sordu.


Yakın zamanda iki farklı albüm projesinde yer aldığını söyleyen Aldinç,  bir yandan da imza günleri ve konserlerin devam ettiğini anlattı. 2025 yılında yeni projelerinin arasına yeni kitabı da ekleyeceğim dile getirdi.
Aldinç, 3 Kasım’da 41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda (Tüyap Kitap Fuarı) Malumatfuruş/ Ayşegül’ün Günlüğü kitabını imzalayacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?