5 Aydır Asfaltlanmayan Yola Fidan Dikerek Protesto Etti…

5 Aydır Asfaltlanmayan Yola Fidan Dikerek Protesto Etti…

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne yaşamış olduğu kazayı anlatan sonrasında da Barış Mahallesi Merve Cami’nin arka sokağında asfaltlanmayan yolu fidan dikerek protesto eden öğretmen Mehmet Bürhan; “5 ay önce yaşadığım kazayı yetkili birime aktardığımda dilekçe ile başvurun dediler. Bende şikayetimi yaptım. Bu yolun asfaltlanması için illa birinin kazada ölmesi mi gerekiyor?” dedi.

Kızıklar Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni olan Mehmet Bürhan tüm girişimlerine rağmen yolu asfaltlandıramayınca Türk Eğitim Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Gümüş ile birlikte yolda daha fazla kaza olmaması için görünür bir figür koydu. İki eğitimci Gümüş ve Bürhan yola  çukurun olduğu yere fidan dikti.

Türk Eğitim Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Gümüş; “Bazı durumlar vardır devlet yada belediye herşeye yetişemez. Öğretmen arkadaşımız Mehmet Bürhan motorsiklet ile giderken bölgenin de aydınlatmaları zayıf olunca yolun yıpranmasından dolayı kaza atlatıp ölümün eşiğinden dönüyor. Konuyla ilgili resmi makamlara yapmış olduğu dilekçeyi bile 3,5 hafta sonra dikkate alıyorlar. 5 aydan fazla bir zaman geçmesine rağmen mahallede yolda Nilüfer Belediyesi tarafından bir yamalama hizmeti gelmedi. Arkadaşımıza programa aldıklarını belirten bir mesaj gönderilmiş. Nilüfer Belediyesi’nin bütçesi noktasında da bir bilgiye sahip olamasak da belediyelerin asli görevleri olan işleri yapmaları aslidir. Sendika olarak bizde bir nevi önlem amaçlı yola fidan dikerek sürücülerin kaza geçirmemesi amacıyla uyarıda bulunmak için yola fidan diktik.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?