Spoticar ve PSA Finans’tan İkinci Ele Özel 0 Faizli Kredi Olanakları!

Spoticar ve PSA Finans’tan İkinci Ele Özel 0 Faizli Kredi Olanakları!

Stellantis Türkiye çatısı altında yer alan ve Türkiye genelindeki 70 yetkili satış noktasında hızlı ve güvenilir ikinci el araç alış ve satış hizmeti gerçekleştiren Spoticar, yılın son ayları için devreye aldığı finansman kampanyası ile yeni bir ikinci el otomobil satın almak isteyenlere cazip olanaklar sunuyor. PSA Finans desteği ile sunulan kampanya kapsamında Kredi Koruma Hayat Sigortası, Araç Değer Koruma Sigortası ve diğer sigorta ürünlerini tercih eden müşteriler, seçili araçlarda geçerli olmak üzere 120.000 TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi veya 335.000 TL için 12 ay vadeli ve yüzde 2,79 faizli kredi imkanlarından yararlanabiliyor. Bununla birlikte araç tutarının yüzde 70’ine kadar 48 aya varan vade seçenekleri ile kredi olanakları sunuluyor. Spoticar, kampanyanın sunduğu fırsatlardan yararlanmak ve detaylı bilgi almak isteyenleri yetkili satıcılarına bekliyor.

Stellantis Türkiye çatısı altında müşterilerine hızlı ve güvenli ikinci el araç alış ve satış hizmeti veren Spoticar, yılın son ayları için devreye aldığı finansman kampanyası ile çok rekabetçi fırsatlar sunuyor. Bu kapsamda PSA Finans desteği ile ekim ayı boyunca tüm yetkili Spoticar noktalarındaki araç alımlarında geçerli özel kredi imkanları bulunuyor. Kampanya dahilinde Kredi Koruma Hayat Sigortası, Araç Değer Koruma Sigortası ve diğer sigorta ürünlerini tercih eden müşteriler, seçili araçlarda geçerli olmak üzere 120.000 TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi veya 335.000 TL için 12 ay vadeli ve yüzde 2,79 faizli kredi imkanlarından yararlanabiliyor. Bununla birlikte araç tutarının yüzde 70’ine kadar 48 aya varan vade seçenekleri ile kredi olanakları sunuluyor.

Spoticar, Türkiye genelindeki 70 yetkili satış noktası ile Türkiye’nin en büyük orijinal ekipman üreticisi (OEM) destekli ikinci el araç markası olarak dikkat çekiyor. Kaliteli ve güvenilir ikinci el araçlar sunan Spoticar, müşterilerine cazip finansman çözümleri ve sigorta paketleriyle araç alımını daha kolay hale getiriyor. Spoticar, kampanyanın sunduğu fırsatlardan yararlanmak ve detaylı bilgi almak isteyenleri yetkili satıcılarına bekliyor.

Stellantis Hakkında

Stellantis N.V. (NYSE: STLA / Euronext Milan: STLAM / Euronext Paris: STLAP) dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden ve mobilite tedarikçilerindendir. Aralarında Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep®, Lancia, Maserati, Opel, PEUGEOT, Ram, Vauxhall, Free2move ve Leasys gibi köklü bir geçmişe sahip ikonik markalar, yenilikçi ürün ve hizmetler konusunda vizyon sahibi kurucuların ve günümüz müşterilerinin tutkusunu yansıtıyor. Çeşitlilikten güç alarak, yarının mobilitesini şekillendiriyor ve tüm paydaşlarını ve faaliyet gösterdiği topluluklar için hem katma değer yaratıp hem de en büyük şirket değil, en büyük sürdürülebilir teknoloji mobilite şirketi olmayı hedefliyor.

Daha fazla bilgi için: www.stellantis.com

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?