MUSTAFAKEMALPAŞA’DA DEVRİM NİTELİĞİNDE AKARYAKIT ANLAŞMASI

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA DEVRİM NİTELİĞİNDE AKARYAKIT ANLAŞMASI

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, ilçenin akaryakıt hizmetlerinde yeni bir dönem başlatarak, istasyonlarının işletimi için düzenlediği ihalede Petrol Ofisi ile uzun vadeli ve yüksek kâr marjı sağlayan dikkat çekici bir anlaşma imzaladı.

Mustafakemalpaşa’da bir ilke imza atan Belediye Başkanı Şükrü Erdem, para karşılığı sözleşme yerine Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin çıkarlarına daha uygun şekilde yapılan ihale sonucunda yüksek kâr marjı elde edeceklerini belirterek, “Günlük kardan ziyade Mustafakemalpaşa’nın geleceğini kurtaracağız.” dedi.

Başkan Erdem, kısa vadeli verimsiz gelirlerin ötesine geçerek, geleceğe dönük sürdürülebilir kazanç ve modernizasyon hedeflerini birleştirerek ilçeye kalıcı bir yatırım kazandırdı.

Bu yeni ihale sonucu yapılan sözleşme ile birlikte Mustafakemalpaşa Belediyesi akaryakıt istasyonları, Petrol Ofisi’nin güncel teknolojileri ve uzmanlığıyla modernize edilecek. Yalnızca görsel yeniliklerle değil, hizmet kalitesi ve güvenlik standartlarıyla da günümüz koşullarına uygun hale gelecek olan istasyonlar, ilçeye uzun vadeli katkı sunacak.

GEÇİCİ DEĞİL KALICI YATIRIM

Sözleşme süresince sağlanacak avantajlarla birlikte, 5 yıl sonunda bu akaryakıt istasyonları envanterleri Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin mülkü olarak ilçeye kalıcı şekilde kazandırılacak. Bu sayede Mustafakemalpaşa, geçici veya kiralık değil, kendi öz varlığı olan akaryakıt altyapısına sahip olacak.

DAR BOĞAZIN İÇİNDE GELECEĞE YATIRIM

Başkan Erdem “Günlük kazanç yerine geleceğe yatırım yaparak kamunun çıkarlarını gözetiyoruz. Bugün alacağımız 15-20 milyon tl ile İlçemizin 5 yılını ipotek altına almayı uygun bulmuyoruz. Yüksek aldığımız kâr marjı ile 5 yıl boyunca kazanan bir işletme mantığında yaptığımız sözleşme, ilçemize uzun yıllar boyunca katkı sağlayacak büyük bir adımdır. Zarar eden işletmelerin Belediyemize verdiği zararı mali tablomuzda gördük. Buna dur dedik. Dar boğazın içerisinde geleceğe yatırım yapma gayretimiz kamuoyu tarafından takdir edilecektir. Tek hedefimiz Mustafakemalpaşa’nın geleceğini kurtarmak. ‘’ dedi.

Kaynak: (BÜLTEN)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?