Kız Çocukları İçin El Ele: Ümit Ünker ve Kıvılcım Kalay’ın Anlamlı İmza Günü

Kız Çocukları İçin El Ele: Ümit Ünker ve Kıvılcım Kalay’ın Anlamlı İmza Günü

Ümit Ünker ve Kıvılcım Kalay, Amasyaspor severleri MAGNET MODELİ™ kitabıyla kız çocuklarının eğitimine destek olmaya davet ediyor. İmza günü etkinliğinde buluşacaklar.

Milliyet’te köşe yazarlığı yapmış, halen Harvard Business Review Türkiye Blogunda yazarlık yapmaya devam eden, uluslararası ödüllere sahip ve çok satan MAGNET MODELİ™ kitabının yazarı, ünlü eğitmen ve yazar Ümit Ünker , anlamlı bir sosyal sorumluluk projesiyle dikkat çekiyor.

Ümit Ünker , MAGNET MODELİ™ kitabının tüm gelirlerini Faydasıçok Vakfı’na bağışlayarak, kız çocuklarının eğitimine destek olmayı hedefliyor. Aynı zamanda, Amasyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve sunucu Kıvılcım Kalay ile birlikte Amasya’da düzenleyeceği imza günüyle, Amasyaspor severlerin de bu iyilik hareketine katılmalarını bekliyor. Ümit Ünker , yakın arkadaşı olan güzelliği ve iyilik hareketleriyle kalplerde taht kuran yazar ve sunucu, Amasya Spor Yönetim Kurulu Üyesi Kıvılcım Kalay ve Amasyaspor taraftarlarının bu destekleri için duyduğu minnettarlığı dile getirerek, “Karanlık gündeme ışık olalım” mesajını paylaştı.

Amasyaspor için alınacak her kombine, isme özel imzalı kitap vereceğini söyleyen Ümit Ünker ile “Herşey bir Kıvılcımla başlar” mottosunu ilke edinen on parmağında on marifet olan yazar  Kıvılcım Kalay pek çok iyilik hareketinde beraber olacaklarının da müjdesini verdi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?