GEYVE BELEDİYESİ’NDEN CAMİLERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

GEYVE BELEDİYESİ’NDEN CAMİLERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Geyve Belediyesi geçtiğimiz günlerde ilçedeki okullarda temizlik seferberliği başlatmıştı. İlçedeki temizlik çalışmalarına ilçe genelindeki tüm camilerde, iç ve çevre temizlik çalışmasını da dahil eden Geyve Belediyesi vatandaşlardan takdir topluyor.

Geyve Belediyesi bünyesinde ilçe genelindeki camilerin temizliğini yapmak için kurulan cami temizleme ekibi, camilerin içleri başta olmak üzere abdesthaneleri, lavabolar ve cami çevresi temizliği yaparak vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini yapması için çalışıyor.

İlçe genelindeki ibadethanelerin temizleme uygulamasına belirli periyotlarla yıl boyunca devam edileceğini söyleyen Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız; “Bilindiği üzere ilçemizde bir temizlik seferberliği başlattık. Rutin çalışma alanlarımızın yanı sıra okullarımızın ve camilerimizin de temizliğine önem veriyoruz. Okullardaki temizlik çalışmalarımız devam ederken halkımızın ilçe içerisindeki camilerde daha hoş daha güzel ortamlarda ibadetlerini edebilmeleri için cami temizliği seferberliğini de başlattık. İlçemizde ki tüm camileri kurduğumuz ekibimizle birlikte hem iç temizliğini hem dış temizliğini yıl içerisinde yine rutin olarak devam edeceğiz.” Dedi.

Başkan Yıldız; “Vatandaşlarımızdan Bizlere Destek Olmalarını Talep Ediyorum”

İlçe temizliğinin önemine vurgu yapan Başkan Yıldız; “İlçeyi temizlemek tabi ki Geyve Belediyesi olarak bizlerin görevi fakat vatandaşlarımızdan şu noktada bizlere destek olmalarını talep ediyorum. İlçemizin daha yaşanabilir bir kent olması için hemşehrilerimizin de bizim de görevlerimizden biri kirletmemek. Hafriyat atıklarının çuvallanarak belediyemize bilgi verilmesi, atıkların fütursuzca atılmaması, çöp konteynerlerimize hafriyat atıklarının atılmaması gerekiyor. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz ile birlikte Geyve’yi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Geyve için canla başla mücadeleye devam ediyoruz.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?