Comeup’tan yeni sonbahar/kış koleksiyonu  Zengin renk paleti ve fonksiyonel kumaşlarıyla ön plana çıkıyor

Comeup’tan yeni sonbahar/kış koleksiyonu Zengin renk paleti ve fonksiyonel kumaşlarıyla ön plana çıkıyor

Dinamik renkler ve teknik özelliklere sahip malzemelerle sınırsız spor modası başlatan Comeup, Sonbahar/Kış (FW’24-25) koleksiyonuyla sezon modasını yeniden yorumluyor. Dikişsiz spor pantolonlardan sonbahar/kış dinamiğine uygun bir renk paletine kadar her detayı özenle düşünülmüş olan koleksiyon; çok fonksiyonlu ve teknik özelliklere sahip kumaşlarıyla tüm gün konfor sağlıyor.

Egzersiz keyfini zirveye taşıyan inovatif tasarımlarıyla Comeup, yeni Sonbahar/Kış koleksiyonunda şıklığı spordan sokağa taşımaya olanak tanıyor. Dikişsiz giyim teknolojisinin yaratıcı bir şekilde uygulandığı Comeup FW’24-25 koleksiyonu, siyah ve beyaz gibi klasik renklerin yanı sıra italyan eriği, skarlet kırmızı, oxford mavi, iguana yeşili, amber, gri ve kahve çekirdeği gibi zengin renk alternatifleriyle her stile ve zevke hitap ediyor. Her parça, diğerleriyle uyum içinde kombinlenebilme özelliğiyle öne çıkarken, fonksiyonelliği ve estetiği bir araya getiriyor. Böylece tek bir ürünle farklı kombinler yaratma imkanı sunan koleksiyon, hem günlük kullanıma hem de spor sonrası stil arayışlarına mükemmel bir çözüm sunuyor.

Sporda ve günlük hayatta stil ve fonksiyonelliği harmanlıyor

İlk kez dikişsiz giyim teknolojisi kullanılarak palazzo pantolon, jogger ve düz kesim pantolonlarının eklendiği koleksiyon; soft ve esnek dokular, etkileyici desenler ve bedeni mükemmel şekilde saran kalıplar ile şık bir görünüm sunuyor. Koleksiyonun en yenilikçi parçaları olarak öne çıkan pantolonlar, diğer ürünlerde olduğu gibi koku oluşumunu engellemeye yardımcı olurken, dört yöne esneyebilen ve nefes alan teknik kumaşlarla konforlu bir kullanım sağlıyor.  Spor yaparken hafif parçalar giymek isteyenler için süper soft hafif üstler ve 3 boyutlu örgü desenleriyle zenginleştirilen koleksiyonda sezonun en sevilen trendi leopar desenine de yer verildi.

Spor bralar, değişken kompres özelliklerine sahip spor taytlar, şortlar, sezona uygun fermuarlı ceketler ve kapüşonlu koşu üstlerin yer aldığı koleksiyon; modern spor yaşamının tüm dinamiklerine cevap verirken, stil ve fonksiyonelliği harmanlıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?