9.CNR Mersin Kitap Fuarı Rekor Ziyaretçi Sayısıyla Kapılarını Açtı

9.CNR Mersin Kitap Fuarı Rekor Ziyaretçi Sayısıyla Kapılarını Açtı

9.CNR Mersin Kitap Fuarı, CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde büyük bir coşkuyla açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle gerçekleştirilen fuar, bu yıl ilk kez eş zamanlı düzenlenen Yenişehir Uluslararası Kültür Festivali ile ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in ev sahipliği yaptığı açılış törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, CNR Holding Genel Müdürü Mert Duman, festivalin onur konuğu Mersinli şair Özdemir İnce, yazarlar İpek Ongun ve Feridun Andaç ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılış gününde 8 bin, ikinci gün ise 12 bin 500’ü aşkın ziyaretçiyle rekor kıran fuar, 20 Ekim akşamına kadar devam edecek. 10.00-19.30 saatleri arasında Mersinlileri ağırlayacak olan fuarda, şair ve yazarlar söyleşi ve imza günü etkinlikleriyle okurlarıyla buluşacak. Fuar, edebiyat ve kültür dünyasının önemli isimlerini Mersinli kitapseverlerle bir araya getirecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?