Benal Yazgan Gemlik Basın TV’ye Konuk Oldu…

Benal Yazgan Gemlik Basın TV’ye Konuk Oldu…

Güncelhaber16 ve GemlikbasınTV’nin ortak yapmış olduğu yayında, Özge Demir ile Perspektif Programı’nın canlı yayın konuğu bu akşam Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan oldu.

Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan, Gebze’deki hayvan katliamını kınadı. Yazgan açıklamasında, “Hiç mi korkunuz yok Allah’tan? Hiç mi utanmanız yok kuldan? Hiç mi vicdanınız, merhametiniz yok?” sözleriyle tepkisini dile getirdi ve hayvan barınaklarının yıllardır yanlış bir metot olduğunu savunduklarını hatırlattı. Barınaklardaki hayvanların bakımsızlık ve ihmalle ölüme terk edildiğini ifade eden Yazgan, bu durumu defalarca dile getirdiklerini, ancak yetkililerin sessiz kaldığını belirtti.

“Kadın Olmak Zor, Siyasetçi Kadın Olmak Daha Da Zor”

Yazgan, Gülşah Durbay’a yönelik çirkin iftiraların kendisini üzdüğünü ifade ederek, bu coğrafyada kadın olmanın, özellikle de siyasetçi ve başarılı bir kadın olmanın daha da zor olduğuna dikkat çekti. “Kendi kişisel hırsları için her türlü iftirayı atan ve kötülüğü yapanlarla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Namusluların namussuzlardan daha cesur olması gerektiğini bilseniz de, bazen en zor özel koşullarınızda bile açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz” şeklinde konuştu.

“İyilik ve Güzellik Kazanacak”

Yazgan, bu tür çirkin iftiraların, saldırıların, organize kötülüklerin, alçaklığın ve kişisel ikbal kaygılarının nihayetinde yenileceğini vurgulayarak, “Biz iyi insanlar, çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmanın huzuruyla ve gururuyla son nefesimizi vereceğiz” dedi. Gülşah Durbay’a yönelik kin ve nefretin bu tür saldırılara neden olduğunu ifade eden Yazgan, Durbay’ın bu sürecin üstesinden başarıyla geleceğine olan inancını dile getirdi.

“Karalama Kampanyası Cevapsız Kalmayacak”

Yazgan, Gülşah Durbay’a karşı yürütülen karalama kampanyasının, başkanın tedavi sürecinde bile durmadığını belirterek, “Bu kampanya cevapsız kalmayacak. Karanlık dünyalarında ahlaksız senaryolar yazıp bir kadını, bebek bekleyen kız kardeşini ve ailesini bu zor günlerinde kendi karanlıklarına çekmek isteyenler adalet önünde hesap vermeli” dedi.

“En Güzel Günlerde Yeniden Birlikte Olacağız”

Benal Yazgan, Gülşah Durbay’a hitaben “Sevgili Gülşah, en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ve çok sevdiğin Şehzadeler’de hemşehrilerinle ve dostlarınla çok daha güzel günlerde bir arada olacağını biliyoruz” diyerek dayanışma ve desteğini bir kez daha ifade etti. Yazgan, kadınlara yönelik her türlü iftira ve saldırının karşısında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, bu süreçte Gülşah Durbay’ın yalnız olmadığını vurguladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?