Otomotiv Sanayi, IAEC 2024 İçin Geri Sayımda!

Otomotiv Sanayi, IAEC 2024 İçin Geri Sayımda!

Otomotiv mühendisliği dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı (IAEC), bu yıl 9. kez kapılarını açıyor.  7-8 Kasım 2024 tarihlerinde Bilişim Vadisi’nde düzenlenecek etkinlikte, “Mobilite ve Ötesi” temasıyla sektördeki en yeni teknolojiler ve gelişmeler masaya yatırılacak. Dünyanın önde gelen isimleri ve en yeni teknolojiler, IAEC’de buluşacak.

Her yıl alanında uzman yerli ve yabancı isimleri Türkiye’de bir araya getiren ‟Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı – IAEC” için geri sayım başladı. Otomotiv mühendisliği dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan IAEC, bu yıl 9. kez kapılarını açıyor.  7-8 Kasım 2024 tarihlerinde Bilişim Vadisi’nde düzenlenecek etkinlikte, “Mobilite ve Ötesi” temasıyla sektördeki en yeni teknolojiler ve gelişmeler masaya yatırılacak.

IAEC 2024, Geleceğin Teknolojilerini Mercek Altına Alıyor!

Otomotivde dünya çapında yaşanan değişim ve dönüşüm, sektörün tüm paydaşları için yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Otomotivin hızla “mobilite” kavramına dönüştüğü bu süreçte, üretim teknolojileri ve araç yapısında köklü değişiklikler yaşanıyor. IAEC 2024, sektördeki bu dönüşümü ve geleceği şekillendirecek yenilikleri, uzman konuşmacılar eşliğinde detaylı bir şekilde ele alacak. Konferansın öne çıkan temaları arasında “Akıllı Mobilite”, “Yapay Zekâ /Otonom Sürüş”, “Alternatif Yakıtlar” ve “Üretimde Dijital Dönüşüm” gibi dikkat çekici konular yer alıyor.

Alanında uzman konuşmacılar IAEC 2024’te!

Konferansın başkanlığını bu yıl, sanayi ve akademideki başarılı çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Aytül Erçil üstlenirken ilk günün ana konuşmasını ise, otomotiv dünyasının saygın isimleri arasında yer alan Uluslararası Motorlu Araç Üreticileri Organizasyonu OICA’nın Genel Sekreteri François Roudier gerçekleştirecek.

Konferansın ikinci gününde ise NIO, B-ON gibi şirketlerin başarısında önemli rol oynamış, otomotiv ve mobilite sektöründe nadir görülen kadın CEO ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden biri olan Dr. Angelika Berger-Sodian yer alacak. Sodian, mobilite alanında geleceğin kadın liderlerine yönelik ilk liderlik akademisi olan Aurelia Academy’yi kurarak ve kadınların bu sektörde üst düzey pozisyonlarda ve uluslararası arenada etkili olmalarını sağlaması amacıyla çalışmalar yapmaya devam etmesiyle öne çıkıyor.

Sektöre yön veren fikirler paylaşılacak!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP), Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) ve Amerikan Otomotiv Mühendisleri Birliği (SAE International) iş birliğiyle düzenlenen IAEC 2024, sektördeki devrim niteliğindeki gelişmelere ışık tutacak. Türkiye ve dünyadan otomotiv sektörünün önde gelen isimleri bu konferansta bir araya gelerek sektöre yön veren fikirleri paylaşacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?