Netaş’ın yerli ve milli çözümleri SAHA EXPO 2024’te ziyaretçilerle buluşuyor

Netaş’ın yerli ve milli çözümleri SAHA EXPO 2024’te ziyaretçilerle buluşuyor

ArGe alanında 50. yılını kutlayan Netaş, savunma, havacılık ve uzay sanayii alanında dünyanın önde gelen etkinliklerinden biri olan SAHA Expo’da yenilikçi ürün ve çözümleriyle yer alacak.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Netaş, bu yıl ArGe alanında 50. yılını kutlarken, 22-26 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’nda yerli ve milli ürünlerini sergileyecek.

Netaş ArGe, yarım asırlık tecrübesini SAHA EXPO 2024’te ziyaretçilerle buluşturuyor. Operasyonel etkinliği artırmada ve güvenilir bir iletişim ağı sağlamada önemli bir rol oynayan taktik saha ve gemi haberleşme sistemlerinde yıllardır Savunma sektörünün önemli bir oyuncusu olan Netaş, haberleşme teknolojilerindeki deneyimini ulaşım sektörüne taşıdı. Geleceğin akıllı ulaşım teknolojilerine bir süredir yatırım yapan Netaş, araç üstü ve yol kenarı haberleşme birimlerini ürünleştirerek testlerini iş birlikleri çerçevesinde gerçekleştiriyor. Yetkin kadrosu ve üretim sahasıyla donanım ve yazılımını yerli ve milli olarak ürettiği Telekomünikasyon altyapı sistemleri yanı sıra dünya üzerindeki konumun uydu sinyalleri aracılığıyla tam olarak belirlenmesini sağlayan GNSS Alıcı N21 ve yine doğru ve hassas zaman bilgisi sağlamak üzere birçok alanda kullanılan Hassas Saat Üreteci gibi ürünlerini müşterileriyle buluşturacak olan Netaş, savunma sektörü envanterinde konumunu güçlendirirken, farklı sektörlere de yelken açıyor. Telekomünikasyon finans sektörü gibi sektörlerin hassas zaman ve konum ihtiyaçlarına yanıt verebilecek olan GNSS Alıcı ve Hassas Saat Üreteci; GLONASS, Galileo, BeiDou gibi küresel konum ve zaman belirleme sinyallerini kullanıyor.

ZTE’nin dünya performans şampiyonu sunucusunu da üretim tesislerinde yerlileştiren Netaş, yerli sunucusunu da SAHA Expo’da müşterileriyle buluşturacak.

Netaş Ar-Ge Genel Müdürü Ersin Öztürk, “Netaş olarak, 50 yıldır Türkiye’nin savunma sanayisine ve teknoloji alanındaki gelişimine öncülük etmekten gurur duyuyoruz. ArGe faaliyetlerimizle, ülkemizin stratejik ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler geliştirerek, yerli ve milli üretimi destekliyoruz. SAHA EXPO 2024’te sergileyeceğimiz ürünler, bu vizyonumuzun somut örnekleri olarak öne çıkıyor” dedi.

SAHA Expo, 1200’ün üzerinde firmanın katılımıyla, yerli ve yabancı birçok firmanın en yeni ürünlerini sergileyeceği, global iş birliklerine zemin hazırlayacak bir platform olarak dikkat çekiyor. Netaş, bu prestijli fuarda, Türkiye’nin savunma sanayii ihracat potansiyelini artırmaya yönelik katkılarını sergileyecek. Netaş ayrıca Saha Expo 2024’te ArGe alanındaki 50 yıllık tecrübesini ve başarılarını özel bir etkinlikle kutlayacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?