HAKAN YANKILAR’IN İLK ALBÜMÜ ‘KİRLENMİŞ HAYALLER’   3. VİDEO KLİB “DÜŞLERİME SIĞMIYORSUN”

HAKAN YANKILAR’IN İLK ALBÜMÜ ‘KİRLENMİŞ HAYALLER’ 3. VİDEO KLİB “DÜŞLERİME SIĞMIYORSUN”

Albüm: Kirlenmiş Hayaller

1)    Gizemli Bir Gece 2) Yollar Geçiyor 3) Olmayacak 4) Ardımda Kaldın 5) Düşlerime Sığmıyorsun 6) Hiç 7) Harcadım

Alternatif sahnenin yeni isimlerinden Hakan Yankılar’ın yedi şarkılık ilk albümü “Kirlenmiş Hayaller” Ada Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Hakan Yankılar’ın ilk albümü Kirlenmiş Hayaller,  “Song Writer-Singer” geleneği, akustik ve elektro gitar dengesiyle hazırlandı. Albümde sanatçıya, müzisyen dostları Tolga Ayaz, Mehmet Fatih Nar ve Ali Fidan eşlik etti.

Tüm söz ve müziklerin Hakan Yankılar’a ait olduğu albümdeki şarkıların düzenlemelerini sanatçı ile birlikte Tolga Ayaz hazırladı..

Albümde yer alan “Gizemli Bir Gece” ve “Yollar Geçiyor” sonrasında 3. video klip “Düşlerime Sığmıyorsun” şarkısına çekildi. Geleneksel rock motiflerini sıkça kullanıldığı şarkıların modern tavrı ve minimalist yaklaşımları dikkat çekiyor. Şarkılarda alternatif, indie ve soft rock ögeler ön plana çıkıyor.

Biyografi:

29 Kasım 1980’de Ankara’da doğan Hakan Yankılar, küçük yaşlarda müziğe ve edebiyata ilgi duymaya başladı. İlkokul döneminde piyano ve org ile tanışan sanatçı, ortaokul döneminde gitar çalmayı öğrenerek besteler yapmaya başladı. İlhan İrem, Erkin Koray, Barış Manço, Fikret Kızılok, Bülent Ortaçgil gibi sanatçılardan ilham alan Hakan Yankılar, her dönem Türkçe Rock Müziğinin yakından takipçisi oldu. Çeşitli mecra ve zamanlarda gitar eğitmenliği yapan ve sahne performansı sergileyen sanatçı, “Gizemli Bir Gece” adlı tekli çalışmasının ardından, hüzün, dinginlik, umut, coşku ve hayal kırıklığı sarmalını temsil edercesine akustik müzik ve

Rock ile harmanlanmış yedi şarkıdan oluşan ilk albümü “Kirlenmiş Hayaller”i yayınladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?