Evlilik Hazırlığı Yapanlara Evidea’dan Müjde!

Evlilik Hazırlığı Yapanlara Evidea’dan Müjde!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, aydınlatma ve bir çok kategoride geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, evlilik hazırlığı yapanlara özel harika bir kampanya sunuyor! Evidea, yeni yuva kuranların heyecanına ortak oluyor ve 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim fırsatıyla ev kurmayı daha avantajlı hale getiriyor.

Evlenirken veya yeni bir ev kurarken karşılaşılan ihtiyaçlar oldukça geniş bir yelpazeye yayılabilir. Bu süreci daha keyifli ve zahmetsiz hale getirmek için Evidea yanınızda. Düğün hazırlığı yapan çiftler için hem dekoratif hem de fonksiyonel binlerce ürünü tek bir çatı altında sunan Evidea, üstelik 10.000 TL üzeri alışverişlerde %10 indirim fırsatıyla, bütçenizi aşmadan evinizi hazırlamanıza yardımcı oluyor!

Evidea’nın sunduğu bu özel kampanya ile yemek takımlarından halılara, nevresim takımlarından dekoratif objelere, sehpalardan banyo aksesuarlarına kadar ev kurarken ihtiyaç duyabileceğiniz her şey bir arada. Evlilik sürecinizde, ihtiyaç listenizi tamamlamak için gereken tüm ürünlere Evidea’nın sunduğu %10 indirim fırsatıyla sahip olabilir, hayalinizdeki evi kurmanın keyfini çıkarabilirsiniz!

Bu kampanya sadece düğün alışverişlerinizi kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda dekorasyonda fark yaratmak isteyenler için de harika bir fırsat sunuyor. Evinizi en trend ve kaliteli ürünlerle döşeyebilir, bütçenizi zorlamadan hayalinizdeki yaşam alanını Evidea kalitesiyle oluşturabilirsiniz.

Evidea, evinizde bütünlük sağlamayı hedefleyen aile ürünleriyle, hayalinizdeki ambiyansı yaratmanıza da yardımcı oluyor. Evidea’nın kendi markası olan, Evidea Soft, Evidea Deco, Evidea Light ve Evidea Bath ile ev tekstilinden dekorasyona, aydınlatmadan banyo gereçlerine kadar ihtiyaç duyduğunuz her alanda tarzınızı tamamlayabilir, evinizde uyumlu bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Mutluluğunuzu ve heyecanınızı paylaşan Evidea, kaliteyi uygun fiyatlarla bir araya getirerek sizlere keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Yeni hayatınıza Evidea’nın sunduğu %10 indirim fırsatıyla adım atın ve hayallerinizdeki evi kurmanın ayrıcalığını Evidea mağazalarını ve evidea.com‘u ziyaret ederek yaşayın!

*İndirim 31.12.2024 tarihine kadar tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

*Kampanya, Elektrikli Ev Aletleri dışında tüm ürünlerde geçerlidir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?