ANNEM BANA KÜSÜYOR

ANNEM BANA KÜSÜYOR

Murat Evgin’in, çok yakın dostları ya da akrabaları konuk aldığı, Sarıyer Kola’nın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Murat’la Çok Yakın” isimli YouTube programının bu haftaki konukları; Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç oldu.

Şarkıcı Aydilge ve keman virtüözü eşi Utku Barış Andaç, konuk oldukları Murat Evgin’in YouTube programı Murat’la Çok Yakın” da samimi açıklamalarda bulundular.

Annemin şiirlerine bayılıyorum

O şarkım annemin şiiri

Murat Evgin’in, yaşanan şeyler azalınca bazen yazacak konu da kalmıyor. Benim imdadıma diziler yetişti, senaryodan aldığım ilham bana birçok şarkı yazdırdı. Senin de annenin şiirleri var. “Yine Ben Aşık Oldum isimli şarkının sözleri annenin şiiri değil mi?” diye sorması üzerine Aydilge; “Annem, şiirlerini bestelemediğim için bana kırılıyor, küsüyor. Annemin şiirlerine bayılıyorum; ama ben önce müziği yaptığım için annemin şiirleri benim bestelerime oturmuyor. Annem üzülmesin diye bir kere onun çok sevdiğim şiirinden bazı yerleri alıp, kendi sözlerimle birleştirip “Yine Ben Aşık Oldum” u yaptım” dedi.

Keman dersi alıyor

Maddi şartları olmayan genç müzisyenler için

Pek çok enstrüman çalan Murat Evgin, Utku Barış Andaç’tan keman dersi aldığını söyledi. Murat Evgin’in, “Utku Keman Atölyesi” ni nasıl hayata geçirdiğini sorması üzerine Andaç; “Öğretmenlik tecrübelerimi somutlaştırmak istiyordum. Hem maddi şartları uygun olmayan genç müzisyenler için hem de eğitime ulaşımı olmayan öğrenciler için online “Utku Keman Atölyesi” ni ürettim. Dünyanın neresinde olursanız olun ulaşabileceğiniz bir eğitim sistemi” sözleriyle anlattı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?