Seyahatlerde anneniz yanınızdaymış gibi.. Kıyafetlere 60 saniyede “anne dokunuşu”

Seyahatlerde anneniz yanınızdaymış gibi.. Kıyafetlere 60 saniyede “anne dokunuşu”

Russell Hobbs’un buharlama ve ütüleme özellikli teknolojisi “Steam Genie 2’si 1 Arada” kompaktlığı, hafifliği, taşınabilirliği, kolayca saklanması ve hızlı ısınması ile hem seyahatlerde hem de günlük yaşamda kurtarıcı bir rol oynuyor. Bakterilerin %99,9’unu yok etmeyi vadeden teknoloji, sadece 60 saniyede her türlü kırışıklığa meydan okuyarak anne eli değmiş gibi kusursuz kıyafetler sunuyor.

Ütü yapmak genellikle zaman alıcı, sıkıcı ve zahmetlidir. Bu durum seyahatlerde ve günlük yaşamda ütü yapmanın tüm külfetlerini rafa kaldırmayı amaçlayan çok fonksiyonlu ütülerin popülerliğini günden güne artırıyor. Russell Hobbs’un geliştirdiği Steam Genie 2’si 1 arada, hem zamandan tasarruf sağlayan hem de kumaşları koruyan pratik çözümleriyle ütülemede yepyeni bir deneyim vadediyor. 60 Saniye Isınma Süresi ve Tek Sıcaklık Teknolojisi özellikleriyle dikkat çeken inovatif ürün, ütü yapmayı sevmeyenlerin yada zamanı olmayanların en büyük yardımcısı olacak.

Buhar ve ütü kombinasyonu tek cihazda

Buharla düzleştirme ve ütüleme fonksiyonlarını tek cihazda buluşturan Steam Genie 2’si 1 Arada, özellikle sabah okula yada işe yetişmeye çalışanlar ve sürekli seyahat edenler için tasarlandı. Buharlama özelliği, kıyafetlerdeki kırışıklıkları hızla gidermek veya ütü masasına ihtiyaç duymadan evin her yerindeki kumaşları tazelemek için idealken, ütü özelliği daha inatçı kırışıklıkları hızla gidermek için size yardımcı olmaya hazır. Tek Sıcaklık Teknolojisi, en telaşlı anlarda ütünün ısısını ayarlama zahmetinden kurtararak zamandan kazandırıyor. Sadece 60 saniyede ısınan Steam Genie 2’si 1 Arada, otomatik emniyet kapamasıyla güvenlik endişesi de yaratmıyor. Üstelik küçük ve hafif olmasıyla seyahatlerde de rahatça taşınabiliyor.

60 saniyede bakterilerin %99,9’unu yok ediyor

Askıda duran kıyafetleri bile kolaylıkla ütülemeye yardımcı olan Steam Genie 2’si 1 Arada, sadece kırışıklıkların değil, bakterilerin de üstesinden gelen bir teknolojiye sahip. Farklı aparatları sayesinde, bebek kıyafetleri gibi hassas kumaşlarda, koltuk döşemelerinde, perdelerde ve daha birçok farklı yüzeyde kullanıma imkan veren yenilikçi teknoloji, sadece kusursuz giysiler değil, hijyen de vadediyor. Steam Genie, sadece 60 saniyede bakterilerin* yüzde 99,9’unu yok ediyor. (*3 yüzeyde 2 bakteri türünün yok edildiği laboratuvar testi ile kanıtlanmıştır.)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?