Korkmaz, İstanbul Coffee Festivali’ne katıldı: Şık ve pratik kahve makinelerini ziyaretçilerle buluşturdu

Korkmaz, İstanbul Coffee Festivali’ne katıldı: Şık ve pratik kahve makinelerini ziyaretçilerle buluşturdu

50 yılı aşkın tecrübesi ve ödün verilmeyen kalite anlayışı ile mutfaklarda ve sofralarda fark yaratan Korkmaz, 3-6 Ekim tarihlerinde Ataköy Marina’da düzenlenen İstanbul Coffee Festivali’ne katıldı. İstanbul’da 10.kez gerçekleştirilen festivalde Korkmaz, yenilikçi, pratik ve şık kahve makineleri ile ziyaretçilere lezzetli bir kahve deneyimi sundu.

Korkmaz, İstanbul’un marka festivallerinden birisi olan İstanbul Coffee Festivali’nde yer aldı. 3-6 Ekim tarihleri arasında Ataköy Marina’da düzenlenen etkinlikte Korkmaz, yenilikçi kahve makinelerini kahve tutkunlarıyla buluşturdu.

“Binlerce kahve tutkununun, ürünlerimizi deneyimleyip beğenmesi, bizi motive etti”

Festivalin, yaratıcılığı ve kültürel paylaşımı ön plana çıkaran değerli bir platform olduğunu söyleyen Korkmaz Pazarlama Direktörü Tacettin Korkmaz, Korkmaz olarak bu etkinlikte yer almak bizim için büyük bir onur ve heyecan kaynağı oldu. Kahve, sadece bir içecek değil; hazırlama süreciyle, sunumuyla ve paylaşımıyla bir seremoni, hatta bir yaşam tarzı. Biz de bu seremoniyi daha keyifli hale getirmek, her fincan kahveyi unutulmaz bir deneyime dönüştürmek amacıyla inovatif ve yüksek kaliteli ürünler geliştiriyoruz. İstanbul Coffee Festivali’nde kahve severlerle buluşmak, ürünlerimizin bu anlamlı seremoniyi nasıl zenginleştirdiğini göstermek, bizim için son derece değerliydi.

Festivale katılan binlerce kahve tutkununun, ürünlerimizi deneyimleyip beğenmesi, bizi daha da motive etti” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?