Erkunt’tan Bursa’nın Bağ ve Bahçelerine Özel Traktörler

Erkunt’tan Bursa’nın Bağ ve Bahçelerine Özel Traktörler

Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktörünün üreticisi Erkunt, TÜYAP tarafından 8 -12 Ekim tarihlerinde bu yıl 21’inci kez düzenlenecek Bursa Tarım Fuarı’na ürün gamının en yeni üyeleriyle katılacak.

21 yıl önce çiftçinin gücüne güç katmayı ve ailesinin bir ferdi olmayı düşleyerek yola çıkan Erkunt Traktör, bugün bir dünya markası haline geldi.

Dünyada tarım sektöründe yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek değişen teknolojiyi ülkemiz koşullarına ve sahada tespit ettiği ihtiyaçlara uygun olacak şekilde tasarımlarına aktarmaya devam eden Erkunt Traktör, bağ, bahçe ve tarla gibi farklı üretim alanlarında çalışan ve Erkunt’u tercih eden çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Her geçen gün Erkunt’a duyulan güvenin artmakta olduğuna ve saha ihtiyaçları tespit edildiğinde bahçe tarımının ülkemizdeki artan önemine değinen Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan, Türkiye’nin en önemli tarım fuarlarından biri olan Bursa Tarım Fuarı’nda büyük bir ekiple çiftçileri ağırlayacaklarını söyledi.

MEYVECİNİN KALBİ BURSA İÇİN ATIYOR

Bursa Tarım Fuarı’nın her yıl yerli ve yabancı sektör paydaşlarını bir araya getiren büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığını dile getiren Saylan, “Rekabetin çok çekişmeli olduğu bu sektörde, iyi ve güvenilir bir marka olmak için en önemli amacın, tarım alanında yaşanan gelişmelere en hızlı şekilde uyum sağlamak olduğunu biliyoruz. Bu sebeple, geçen senelerde değişen emisyon standartlarıyla uyumlu bir şekilde ürettiğimiz Faz 3B ve Faz 4 eCapra motorlu modellerimizi, artık tamamen Stage 5 emisyona uyumlu modeller haline getirdik. AR-GE ve proje ekibimizin üzerinde özenle çalıştığı bu yeni eCapra motorlu ve Deutz motorlu modellerimiz Türkiye’nin birçok bölgesinde, bizzat Türk çiftçisi tarafından denendi ve tam not aldı. Ülkemizin en önemli ve büyük fuarlarından biri olan Bursa Tarım Fuarı’nda da bu motorlarımızla süslediğimiz ve Bursa çiftçisinin yakından tanıdığı, 64 beygir gücünden 92 beygir gücüne kadar hizmet veren modellerimizin bulunduğu Meyveci Serimiz yer alacak” diye konuştu.

YENİ MODELLER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Bursalı çiftçilere 26 beygir gücündeki Misket 26B’yi tanıtacaklarını da kaydeden Tolga Saylan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yıl İzmir Fuarı’nda küçük bahçeler, hobi bahçeciliği, nakliye işleri ve otel hizmetlerinde kullanılmak üzere tasarlanan ve kısa sürede çiftçilerimizin yeni dostu olan 26 beygir gücündeki Misket 26B traktörümüzü tanıtmıştık. Şimdi ise bu traktörümüzü Bursalı çiftçilerimizle buluşturacağız. Bunun dışında yıllarca Sonalika motorlu olarak piyasaya sürdüğümüz ve hem tarla hem de bahçe tarımında çiftçinin göz bebeği olmuş 50 – 55 beygir gücündeki Kısmet Ailesi’ni de Stage 5 eCapra motorlarımızla yeniledik. Kendi küçük; ama marifeti büyük bu traktörlerimiz de bu önemli fuarda çiftçilerimizle buluşacak”

GÜÇLÜ YETKİLİ SATICI VE SERVİS AĞI

Saylan sözlerine şöyle devam etti: “Şirket olarak misyonumuz her zaman çiftçinin işini kolaylaştıran ve verimini arttıran ürünler üretmek oldu. Hem bunun için hem de Meyvecinin bereketine inandığımız için, Mart ayında Konya Fuarı’nda 125 beygir gücündeki modelimizde kullandığımız kauçuk palet sistemini, küçük Meyveci modellerimize de uyarladık. Palet sistemi traktörlerin toprak üzerindeki çekiş gücünü artırırken, bu makinelerin toprağı tahrip etmeden daha etkili bir şekilde çalışmasını sağlayarak ürün kalitesini ve verimini yükseltmeyi hedefliyor. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bursa ve çevre illerde de güçlü bir yetkili satıcı ve servis ağımız mevcut. Çiftçimizin memnuniyeti arttıkça hem ürün yelpazemiz hem de saha teşkilatımız gün geçtikçe büyüyor ve güçleniyor. Yetkili satıcı ve yetkili servis ağımızı büyütmeye, güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu durum 2025 yılında da sürecek ve önemli hedeflerimizden birisi olacak”

TÜRKİYE’NİN EN KÖKLÜ TARIM MAKİNELERİ MARKASI BURSA’DA

Tüm çiftçileri Hisarlar ve Erkunt Traktör standlarına beklediklerini de sözlerine ekleyen Tolga Saylan, “Bursa Fuarı’nda bağ, bahçe ve tarla segmentlerinin en çok satan ürünleri ve ailemizin yeni üyeleri dışında, 1984 yılından bu yana tarım makineleri sektöründe kendi tasarım ve üretim kabiliyetleriyle toprak işleme makinelerinin üretimini gerçekleştirdiğimiz Hisarlar markamız da yer alacak. Tarım ekipmanlarımız ve traktörlerimizle bu yıl da çiftçimize tam kapsamlı bir tarım çözümü sunmayı hedefledik. Traktörün tamamlayıcı ürünü olan tarım ekipmanları konusunda uzman, geniş ürün yelpazesine sahip olan Hisarlar ve Erkunt stantlarımıza tüm çiftçi dostlarımızı davet ediyorum” ifadesini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?