Harmanadam’dan sürpriz Gökhan Türkmen cover’ı “Sorma”

Harmanadam’dan sürpriz Gökhan Türkmen cover’ı “Sorma”

Alternatif sahnenin sıra dışı üretken isimlerinden Harmanadam’ın Gtr Müzik etiketli yeni teklisi “Sorma” adını taşıyor. Harmanadam’ın yeniden yorumladığı şarkı Gökhan Türkmen’in 2016 tarihli ‘Sessiz” albümünde yer alıyor.

 
Sözlerini Mert Carim / Sinem Aksoy Türkmen / Onur Ocaklı / Gökhan Türkmen’in yazdığı Sorma’nın müziğini Gökhan Türkmen ve Mert Carim yeni düzenlemesini Serhat Sarıalioğlu / Osman Hasırcılar birlikte yaptılar. 
 
Yoğunluğu ve hissiyatı yüksek olan şarkı, hedefi daima müzik yapmak olan Harmanadam’ın müzikal serüvenin geldiği son noktayı özetliyor.

Gökhan Türkmen’in “Sessiz” albümünde denk geldim “Sorma” şarkısına. Hissettirdiği ayin havasını bozmamak adına döngüsel bi forma oturtup, biraz karartarak yeniden düzenledik. Dinleyenlerde de bizde bıraktığı etkiyi bırakacağına inanıyorum.’ diyor Harmanadam.

Söz: Mert Carim / Sinem Aksoy Türkmen / Onur Ocaklı / Gökhan Türkmen
Müzik: Gökhan Türkmen / Mert Carim
Düzenleme: Serhat Sarıalioğlu / Osman Hasırcılar
GTR Müzik Prodüksiyon

Künye;
Miks-Synth: Serhat Sarıalioğlu
Mastering: AI
Elektrik Gitar: Atakan Oymak
Elektrik Bağlama: Osman Hasırcılar
Bas Gitar-Kayıt-Edit: Caner Şahin

Susunca duyuyorum bu yüzden görüyorum anla Kararsız kalıyorum bazen bozuk çalıyorum korkma Bazen saçmalıyorum boş boş konuşuyorum Takma, bakma… Yanıyorum sönüyorum Seni özlüyorum cayır cayır hala Bir sağa dönüyorum, bir sola dönüyorum Seni yazıyorum satır satır hala… Benim gibi hala… Senin gibi hala… Bizim gibi hala… Azaldı nefeslerim Daha çok sebeplerim Dönülmez bir yerdeyim Anla… Korkma… Takma… Bakma… Sorma…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?