Festivalde Terör Örgütünü Destekleyen Şarkıya Zafer’den Sert Tepki!

Festivalde Terör Örgütünü Destekleyen Şarkıya Zafer’den Sert Tepki!

Gemlik’te düzenlenen Alışveriş Festivali Panayırı’nda, bölücü terör örgütü PKK’yı destekleyen bir şarkının çalınması büyük bir provokasyon olarak değerlendirildi.

Konuya Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı’da duyarsız kalmayarak yazılı bir bildiri yayınladı. Metinde; “Gastronomi festivali çatısı altında Kürtçe şarkı çalınmasına müsaade edenler ! Bugünde 31. Gemlik Zeytin Festivali adı altında Sahneye çıkan zat’ın PKK’lı Ahmet Kaya’nın şarkısının söylemesine göz yumuyorlar !
Burası Gemlik!
Milli Bayramlarımızı , Gemlik’in kurtuluşunu vasat şekilde kutluyormuş!! gibi yapan ama önemsizleştirerek sönük geçmesine sebep olan Gemlik Belediyesi , her fırsatta Vatanımızı bölmeye çalışan güruha fırsat vermekle neyi amaçlıyor!!
Kurucu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinden seçilerek kenti yönetenler seçilmelerinin yegane sebebi olan partilerinin kuruluş amaçlarından saparak neyi hedefliyorlar!
30 Ağustos Zafer Bayramında bile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün posterlerini meydanlara asmayı unutup son dakika asanları silkelenip kendilerine gelmeleri için uyarıyoruz;
Kurucumuz ve Milli Bayramlarımız , ve etkinliklerimiz bölücülerin prim yaptırılacağı yerler değildir!
Zafer Partisi olarak Milli değerlerimizi örseleyebilecek her türlü girişimin daima karşısındayız ve takipçisi olacağız!” ifadeleri kullanıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?