KADIN MECLİSİ BAŞKANI ARZU KÖMÜRCÜ ÇAM’A KADINLARDAN JEST

KADIN MECLİSİ BAŞKANI ARZU KÖMÜRCÜ ÇAM’A KADINLARDAN JEST

Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri,Kadın Meclisi Başkanı Arzu Kömürcü Çam’a özel bir hediye takdim etti.

Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi, Arzu Kömürcü Çam Başkanlığında üçüncü toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıdan sonra Kadın Meclisi üyeleri, Arzu Kömürcü Çam’ın liderlik tarzını ve projelere olan katkısının önemini vurguladı.Hediyelerini takdim ettiler, kadınların güç birliğinin ve desteklenmesinin ne denli kıymetli olduğunu vurgulandı.

Toplantıda Arzu Kömürcü Çam’ın başkanlığında yapılacak çalışmalar belirlendi. Kadın Meclisi üyeleri hediye takdimini, sadece bir teşekkür değil, aynı zamanda kadınların toplumsal alandaki güçlerinin de bir göstergesi olarak nitelendirildi.

Toplantıda Gelecek projelere dair konuşan Arzu Kömürcü Çam, kadınların toplumda daha görünür olmalarını sağlamak adına yeni girişimlerin planlandığını belirtti.
Üyelerin katılımlarının artırılması ve toplumsal duyarlılığın geliştirilmesi için çeşitli projeler üzerinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Üyelerin projelere katkılarından bahseden Kömürcü Çam, herkesin aynı amaca hizmet edebileceğini ve işbirliğinin önemini vurguladı.

Sözlerine şu şekilde devam etti:
“Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi, olarak toplumu kucaklayıcı bir yapı oluşturmaya özen göstermekteyiz. Genel yapı itibariyle farklı kesimlerin temsilini sağlamak adına geniş bir kadro oluşturulmuştur. Bu katılımcılık, toplumun her bireyinin görüş ve önerilerini dikkate almakta belirleyici rol oynayacaktır.

Kadınların bu oluşumda aktif rol almasının bir çok faydası olacaktır.Bu faydaları kısaca sıralayacak olursak toplumsal sorunlara kadın bakış açısıyla çözümler üretmek ve kadınların sosyal hayatta daha fazla yer almasını sağlaması bulunmaktadır.

Çalışmalarımıza azimle devam edeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?