RAP MÜZİĞİN SİHİRBAZI AGA B’nin 12 şarkılık yeni albümü “ INTERLUDE 87

RAP MÜZİĞİN SİHİRBAZI AGA B’nin 12 şarkılık yeni albümü “ INTERLUDE 87

Yarattığı özgün ifade biçimiyle, alışılagelmiş hip-hop ve rap kalıplarını zorlamaya devam eden AGA B, bu kez “INTERLUDE 87 ” ile karşımızda!

Kendine has tavrı ve müziğiyle yerli sahnemizin en özgün sanatçılarından AGA B, 12 şarkıdan oluşan yeni albümü INTERLUDE 87‘nin GTR MÜZİK etiketiyle 20 Eylül Cuma günü dinleyicileriyle buluşturduç Kısa sürede göz alıcı yeteneğiyle adından sıkça bahsettiren, festival sahnelerinin yıldızı AGA B; 2022’de yayınlanan son albümü “Muamma”nın ardından “Adalet”, “Rabarba”, “YE!” ve “ENDAM” gibi tekliler ile yoluna devam ederek diskografisini “ INTERLUDE 87 ” ile genişletiyor.

Heyecan uyandıran albüm, modern hayatın ritminin dışına çıkıp, AGA B’nin kendi döndüğü içsel yolculukların bir yansıması. Eleştirmenlerden son dönemde övgü dolu yorumlar alan genç sanatçı, 2024 yılında yayımlacağı albüm 2025 yılının en iyileri arasında şimdiden yerini alacak.

20 seneyi aşkın süredir devam ettirdiği kariyerinin başından beri müziğini her dönem zenginleştiren AGA B‘nin; çağdaş hip-hop formlarını, farklı janrlardan müzikal öğelerle ve sanatsal iş birlikleriyle katmanlandırdığı yeni albümü “INTERLUDE 87”!

AGA B, 12 parçadan oluşan “ INTERLUDE 87 ” ile kendi hikayesinin ‘şu anını’ anlatıyor: Albüm bir bütün olarak, sanatçının hem geçmişten beri beraber olduğu isimlerin hem de yolunun kesiştiği yetenekli müzisyenlerin ortaklığını içeriyor. Tamamı KXRGX prodüksiyonunda gerçekleşen “ INTERLUDE 87 ”de OGGXIEYNZABKOUNTRYORB1 ve MAMŞIRATI TEMURLENK gibi isimler de prodüksiyona ortak olurken; FUAT ERGİNKAMUFLEMONOMANSU SONİAABKOUNTRYGXBLİNSMOKYPANDON REVOKUKAESATNOY, BERKANT MERDİVAN ve VLİM ise düet birliktelikleriyle AGA B ’ye eşlik ediyor.

Elektronik sound’lu modern hip-hop prodüksiyonunun, farklı janrlardan gelen müzisyenlerin ve seslerin birleşimiyle katmanlandığı albüme, GÖKHAN TÜRKMENABKOUNTRYİZEL SUSAMMAMŞIRATİ TEMURLENK, DAĞHAN ERDOĞAN ve AKAWA’nın yanı sıra albümün kayıtlarını da gerçekleştiren ORB1 enstrümanist olarak katkıda bulunuyor. “INTERLUDE 87”nin mix işlemleri BERKANT MERDİVAN tarafından gerçekleştirilirken, mastering mühendisi olarak EMRAH ÇELİK’in ismini görüyoruz.

Yarattığı atmosferi dinleyicileri ile paylaşırken görsel yönü güçlü konseptler üretmeye her zaman özen gösteren AGA B, bu albümde de işitsel dünyasını görsel anlatımlarla desteklemeye devam ediyor.

Kapak tasarımı ve görsel konsepti FATİH ŞAHİN imzası taşıyan “INTERLUDE 87”AGA B ’nin müziğini deneyimlemeniz için nostaljik ve agresif bi dünya inşa ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?