Haselçin’den Yargıtay, AYM açıklaması: “Etkili olumsuz sonuçları olabilir”

Haselçin’den Yargıtay, AYM açıklaması: “Etkili olumsuz sonuçları olabilir”

Hibya Haber Ajansı stüdyolarında İlkay Arıkan’ın moderatörlüğünde “İlkay Arıkan ile Ekonomi Sohbetleri” yayını hibya.com ve Hibya ağında gerçekleşiyor.

Hibya, ‘Ekonomi Sohbetleri’ kapsamında, Haselçin Hukuk Bürosu Kurucusu İbrahim Haselçin’i Hibya stüdyolarında ağırladı.

Sohbet havasında gerçekleşen yayında, ‘Yargıtay’ın Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması’ konusu başta olmak üzere gündeme dair birçok konu ele alındı.

Moderatör İlkay Arıkan, kısa bir aranın ardından ‘ekonomi sohbetlerinin’ tekrar başladığına vurgu yaparak Cumhuriyetin 100. yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Dehşete düştüm”

Yargıtay’ın Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin görüşlerini paylaşan İbrahim Haselçin, bu durumun 15 Temmuz darbe girişimden bile daha etkili olumsuz sonuçlarının olabileceğine dikkat çekti.

Haselçin konuşmasında, “Dün akşam gördüm ve dehşete düştüm. Bu yaşanan olay 15 Temmuz darbe girişimden bile daha etkili olumsuz sonuçları olabilir. Kurumlararası birbirlerini tanımamak, Anayasayı tanımamak bir de bunu yargıçların yapmasını aklım almıyor. Yarın öbür gün kimse kimseyi takmamaya başlayacak. Devlet krizi var. İnşallah iş hukuka uygun olarak çözülür.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?